Καλησπέρα σε όλους! Από το αυριανό πρωινό πρόγραμμα στην Ασία ξεχωρίζουν τα παιχνίδια στην Ιαπωνία και θα πάω στον αγώνα Χιροσίμα – Νιϊγκάτα.
Η Χιροσίμα πριν την έναρξη της σεζόν ήταν το πρώτο φαβορί βάσει αποδόσεων για τον τίτλο, αλλά προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Στην τελευταία από αυτές δεν έκανε τη διαφορά με την απόδοση της στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ουράβα και το τελικό 1-0 είναι δίκαιο. Υπάρχουν ορισμένες σημαντικές απουσίες για τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν θα κάτσει στον πάγκο. Στην έδρα της συνήθως ανεβαίνει επίπεδο.
Η Νιϊγκάτα στάθηκε αρκετά καλά το πρωί του Σαββάτου στην έδρα της μέχρι στιγμής εξαιρετικής Κασίβα αποσπώντας την ισοπαλία 1-1. Άφησε μόνη στην τελευταία θέση τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, αλλά με την εικόνα που έχει θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να σώσει την κατηγορία. Δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα έχοντας μία μέρα ξεκούρασης λιγότερη και θα παραταχθεί με πρωταρχικό στόχο να μην χάσει.
Η Χιροσίμα οφείλει να αντιδράσει και εκτιμώ ότι είναι σε θέση να το κάνει. Ο άσος στο 1.65 δεν είναι κάτι το σπουδαίο, αλλά ίσως και να αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Για να γίνει ανεκτή η απόδοση θα ποντάρω στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.