Καλησπέρα σε όλους! Τελειώνει σιγά – σιγά ο μήνας, δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στην Ασία ούτε αύριο. Θα συνεχίσω το «χτίσιμο» με στόχο να κλείσει ιδανικά ο Ιούνιος και θα πάω στον προημιτελικό του Κυπέλλου στην Κορέα την Τετάρτη με την Ουλσάν να υποδέχεται την Τζετζού.
Η Ουλσάν έφτασε μία ανάσα από τον αποκλεισμό στους «16». Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις 1-1 την Τζεονάμ της Β’ κατηγορίας και στην παράταση έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να παίζει χωρίς αντίπαλο και στα μισά του δρόμου βρίσκεται στο +13 από τη δεύτερη Ποχάνγκ. Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας του 2002, Χονγκ Μγιουνγκ – Μπο υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με απολαβές ρεκόρ για τη λίγκα και στόχος είναι να κατακτήσει τα πάντα.
Η Τζετζού δείχνει να «ξεφουσκώνει» φτάνοντας τα τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν τη βοήθησε να αλλάξει πολλά στην εικόνα της και το Σάββατο δέχτηκε την ισοφάριση 1-1 από την Νταετζέον λίγο πριν από τη λήξη. Το Σάββατο θα ακολουθήσει η νέα δύσκολη έξοδος στην Τζέονμπουκ και ίσως κάνει συντήρηση δυνάμεων. Έχει να διαχειριστεί κάποιες απουσίες, αλλά έχει μάθει να παίζει με αυτές.