Καλησπέρα σε όλους! Από το αυριανό πρόγραμμα έχω ξεχωρίσει τη νίκη της Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο περιμένω να ανέβει λίγο περισσότερο ο άσος για να μπει στο παιχνίδι μου.
Θα κινηθώ εναλλακτικά και θα πάω στα πρωινά ματς της Κυριακής στην Αυστραλία, καθώς εδώ και αρκετές μέρες έχω ξεχωρίσει τη νίκη των Σίδνεϊ Γουόντερερς, κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει εξαιρετικές μεταγραφές φέτος και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με το Σίδνεϊ. Είχαν όμως τις ευκαιρίες τους για να βρουν δίχτυα. Άρεσε και ο Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον Ουάλο προπονητή Καρλ Ρόμπινσον, ο οποίος «πούλησε» πέρυσι τη Νιούκαστλ λίγο πριν την έναρξη της σεζόν για τη διοικητική σιγουριά της νυν ομάδας του.
Η Νιούκαστλ έδειξε θετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του ομογενή Άρθουρ Πάπας. Τον πιστεύω πολύ σαν προπονητή, αλλά το υλικό που έχει στα χέρια του είναι πολύ αδύναμο. Στο ρόστερ βρίσκεται ότι «περίσσεψε» πέρυσι από την Ξάνθη με τον στόπερ Τζουρμάν να ξεχωρίζει. Επίσης αποκτήθηκαν ο Σάββας Σιατραβάνης, ο Μπέκα Μικελτάντζε και ο Ολιβιερ Μπουμάλ. Την πρώτη αγωνιστική πάντως δεν έπαιξε άσχημα, αλλά έχασε 2-1 στην έδρα της από τους Μάρινερς. Ο πολύτιμος μπακ – χαφ Χόφμαν χτύπησε και δεν θα προλάβει. Οπότε οι ποιοτικές επιλογές είναι περιορισμένες.