Euroleague TV Pass ΕΔΩ ↩️ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Euroleague TV Pass ΕΔΩ ↩️
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψάχνει ένα ξέσπασμα

Δημήτρης Σιώρης
Δημήτρης Σιώρης
28 Ιανουαρίου 2023 - 14:10
28/01/2023 - 14:10

Καλησπέρα σε όλους! Θα αφήσω την Ταϊλάνδη και θα πάω στον αυριανό πρωινό αγώνα στην Αυστραλία με τη Μέλμπουρν Σίτι να υποδέχεται την Αδελαΐδα.

Η Μέλμπουρν Σίτι είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας παιχνίδια λιγότερα από τους Μάρινερς και παίζει εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ψάχνει ένα ξέσπασμα μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες.

Η Αδελαΐδα πήρε παλικαρίσια νίκη 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Μακάρθουρ. Έχει αρκετές σημαντικές επιστροφές σε άμυνα και κέντρο, αλλά δεν με πείθει ότι μπορεί να σταματήσει την ποιοτική αντίπαλη επίθεση της Σίτι. Παράλληλα δεν πατάει καλά ούτε μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
29/01
06:00
Μέλμπουρν Σίτι
- Αδελαΐδα Γιουνά.
1 (-1 Α.Η.) 10.00
1.97
Novibet
3-3 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
29/01 - 06:00
Μέλμπουρν Σίτι
- Αδελαΐδα Γιουνά.
Πρόταση
1 (-1 Α.Η.)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
3-3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ