Ευρωπαίος ο Παναθηναϊκός με άσο και πλαφόν τερμάτων

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (Σάββατο 14/5, 20:00) στη Λεωφόρο, τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής των playoffs της SuperLeague. Με “τρίποντο” το Τριφύλλι σφραγίζει την ευρωπαϊκή του έξοδο, ενώ με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να τερματίσει μέχρι και 2ος.
Το Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός επιστρέφει εμφατικά… στη Λεωφόρο! Το παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο φαντάζει καρφί… άσο. Όμως μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΣ κάνει ζημιές. Ρωτήστε και τον ΠΑΟΚ.
Το Τριφύλλι αποτελεί την καλύτερη ομάδα εντός έδρας στα playoffs. Δέκα βαθμούς στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κυριαρχεί στην ειδική βαθμολογία. Μάλιστα, οι “πράσινοι” έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας. Με μοναδική απώλεια βαθμών η ισοπαλία με την ΑΕΚ. Κατά τ’ άλλα, νίκη με Άρη, νίκη με Ολυμπιακό, νίκη με ΠΑΟΚ και “ακλόνητο” φαβορί για νίκη και σήμερα μπροστά σε χιλιάδες πιστούς του.
Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη όψη του νομίσματος, υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας του μίνι πρωταθλήματος. Κάπως έτσι μοιάζει η σημερινή μονομαχία για την 9η αγωνιστική των playoffs, κάτι υπογραμμίζει τον τίτλο του “φαβορί” που έχουν οι “πράσινοι”… Με νίκη βγαίνει Ευρώπη και πλέον συζητάμε το σκορ.
Δεν θα ρισκάρει όμως και στο 2-0 κάποια στραβή. Οπότε τα 2-3 τέρματα μας καλύπτουν!