Έλαβες τα δώρα* σου; 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Έλαβες τα δώρα* σου; 🎁
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα για Τσάμπιονσ….ιπ!

Πάνος Κοτσιμπός
Πάνος Κοτσιμπός
27 Νοεμβρίου 2018 - 10:34
27/11/2018 - 10:34

Μας την έκαναν εχθές η Μπέρνλι με τη Νιούκαστλ, με τη φιλοξενούμενη να παίρνει από νωρίς κεφάλι στο σκορ με 2-0, μείωσε μεν η Μπέρνλι στο 40’, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους.

Δεν θα ασχοληθούμε με Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, με το βλέμμα μας να στρέφεται στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου η Χαλ υποδέχεται την πρωτοπόρο και άκρως φορμαρισμένη Νόριτς. Η γηπεδούχος δεν μπόρεσε να σταθεί επάξια στο ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας, από την οποία έχασε με 2-0 εύκολα, σε ένα ματς στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια. Μετράει 3 νίκες στα 15 πρόσφατα παιχνίδια της.

Πάμε και στην Νόριτς, εκεί όπου η τα «καναρίνια» μετράνε τρεις νίκες στη σειρά, επικράτησε με τρομερή ευκολία εκτός έδρας της Σουόνσι με το άκρως επιβλητικό 4-1! Εχει τρομερή ψυχολογία, μετράει 6 σερί νίκες στην Τσάμπιονσιπ και επίσης έχει 11 νίκες στα 13 τελευταία ματς, αλλά και το μομέντουμ για να πάρει το διπλό και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το διπλό βρίσκεται στο αξιοπρεπέστατο 2.20.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
27/11
21:45
Χαλ
- Νόριτς
2 15.00
2.20
Stoiximan
0-0 -15.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
27/11 - 21:45
Χαλ
- Νόριτς
Πρόταση
2
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
15.00
0-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ