[J*****10] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
[J*****10] ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τα… λοιπά

Στέφανος Κλιάφας
Στέφανος Κλιάφας
09 Ιανουαρίου 2025 - 12:49
09/01/2025 - 12:49
paok-aek-ke-ta-lipa.jpg

Καλημέρα, καλημέρα!

Στην τελευταία μου στήλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» της Κύπρου και δη ο Άρης Λεμεσού πήρε πολύ «ελαφρά» το προβάδισμα που κέρδισε στην έδρα του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί κα να μην μπορεί να αποδράσει με το διπλό (1-1).

Σήμερα το πρόγραμμα είναι της κατηγορίας: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τα… λοιπά.

Θα ασχοληθώ με «όλα» τους. Αρχής γενομένης με το ματς της Τούμπας. Ήδη η κόντρα των δύο τους συνιστά «εκρηκτικό κοκτέιλ». Πολλώ δε μάλλον μετά τα περιστατικά της Νέας Φιλαδέλφειας στις 18/12 και το 1-0 της ΑΕΚ για το πρώτο σκέλος του ζευγαριού.

20€ Ferryhopper & 2025 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εκεί πέρα πήρε το προβάδισμα με 1-0, ούσα ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεδίπλωσε τις αρετές του, έπαιξε με σκοπιμότητες και δικαίως ηττήθηκε. Μπόλικη ένταση και νεύρα τόσο κατά τη διάρκεια του ματς, όσο και στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης. Η ρεβάνς είναι μια άλλη ιστορία, με την δράση να μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο παράγοντας έδρα σαφώς παίζει τον ρόλο του. Αυτός που δεν παίζει καλά εσχάτως είναι ο  ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε δύο κολλητά ντέρμπι, όντας κατώτερος των περιστάσεων. Τέτοια «παιχνίδια ειδικών συνθηκών» ξεκινάνε από την ισοπαλία. Μια ισοπαλία που εν προκειμένω ευνοεί την ΑΕΚ, η οποία εσχάτως παίζει και καλύτερα.

«Στα λοιπά» θα βάλουμε το ματς Λάιον Σίτι Σέιλορς – Κουάλα Λουμπούρ Σίτι. Σε αυτή την «πρωτοτυπία» με το Asian Club Championship. Θα μου πείτε ρε Κλιάφα πως κατέληξες εκεί. Από τα τζιραρίσματα στον άσο θα σας πω εγώ, με το σημείο να έχει μαζέψει το 99% των πονταρισμάτων. Δεν είναι θέσφατο, πως τα σημεία που φορτώνονται, επιβεβαιώνονται, ωστόσο μπορούν να αποτελέσουν έναν καλό πλοηγό. Εδώ ο άσος από το 3.40 έχει «γκρεμιστεί» στο 2.05. Από το ρεπορτάζ προκύπτουν και δύο κομβικές απουσίες στην φιλοξενούμενη ομάδα, αυτές των Μοτίκα (εξτρέμ) και Γκαν (χαφ). Θα πάμε και εδώ με την τάση, που δεν μας έχει πληγώσει εσχάτως.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.     

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
09/01
19:30
ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ
Χ 6.00
3.25
1-0 -6.00
09/01
13:45
Λάιον Σίτι Σέιλ.
- Κουάλα Λουμπούρ.
1 6.00
2.05
2-0 +6.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
09/01 - 19:30
ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ
Πρόταση
Χ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
6.00
1-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
09/01 - 13:45
Λάιον Σίτι Σέιλ.
- Κουάλα Λουμπούρ.
Πρόταση
1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
6.00
2-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 1
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal
over-icon_BH.svg
Over 1
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder
paroli-icon_BH.svg
Παρολί 1
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά 1
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες 1
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5 1
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 1
NBA-icon_BH.svg
NBA
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1