Δώστε βάση ↪ ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Δώστε βάση ↪ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδικούν -ξανά- τους Κροάτες οι αποδόσεις

Στέφανος Κλιάφας
Στέφανος Κλιάφας
22 Μαρτίου 2025 - 09:33
22/03/2025 - 09:33
adikoun-xana-tous-kroates-i-apodosis.jpg

Καλημέρα, καλημέρα.

Χθες βράδυ δόθηκε σημείο στη στήλη από τον Elite Round των προκριματικών για το EURO των U19, όπου το παιχνίδι του διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Με τα προκριματικά των U19 θα ασχοληθώ και σήμερα. Η Κροατία στην πρεμιέρα κοντραρίστηκε με την Ολλανδία. Εκεί δόθηκε ως αουτσάιντερ. Ηττήθηκε μεν, πολύ δύσκολα δε. Μάλιστα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 15’. Ισοφαρίστηκε άμεσα (17’), σε ένα ματς όπου μέχρι το φινάλε κύλησε ισορροπημένα. Τελικά ο αντίπαλος στάθηκε τυχερότερος, ή πιο ικανός αν θέλετε, και βρήκε σκορ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η BETSSON ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 240 ΔΩΡΑ* + ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του ομίλου, την Τσεχία, η οποία στην πρεμιέρα έβγαλε την υποχρέωση με την πλέον αδύναμη ομάδα του γκρουπ, το Λουξεμβούργο. Έχει  το κίνητρο λόγω έδρας, αλλά και τους 3 β. από την πρεμιέρα. Θα ψάξει το ντουμπλάρισμα, καθώς η μόλις μια θέση περιορίζει το εύρος των απωλειών που μπορεί να έχει μια ομάδα για να περάσει. Το ζήτημα είναι, εάν διαθέτει και την ανωτερότητα να κάνει το 2/2, κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο. Μάλλον οι πιθανότητες είναι κατά της.

Εδώ έρχεται ο μπουκ και την προσφέρει ως φαβορί. Μικρό, αλλά φαβορί. Κάπως έτσι δημιούργησε ισορροπία -και αξία- στο Χ2, σε αποδόσεις γύρω στο 1.95 χθες (πλέον 1.85), με την τάση να είναι διαρκώς πτωτική. Άλλωστε είναι πολύ δυσκολότερο το ζύγισμα στο Τσεχία – Κροατία στα U19, από ότι στο αντίστοιχο για την ανδρών, όπου η πληροφορία είναι περισσότερη και ποιοτικότερη. Πολλές οι ασυμφωνίες σε τέτοια ματς που δημιουργούν αξίες.   

Όπως έγραψα και χθες στην κατακλείδα μου, μου «έβγαλε το μάτι» το 21.00 του Αστέρα Καισαριανής στην έδρα της Μαρκό. Εντάξει, διαφέρει παρασάγγας το κίνητρο, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά.

Αύριο θα έχουμε τα αντίστοιχα πονταρίσματα. Καλή μας τύχη για απόψε. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
22/03
18:00
Τσεχία U19
- Κροατία U19
Χ2 (Δ.Ε.) 8.00
1.85
Betsson
1-0 -8.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
22/03 - 18:00
Τσεχία U19
- Κροατία U19
Πρόταση
Χ2 (Δ.Ε.)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
8.00
1-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ