Καλημέρα, καλημέρα!
Δεν κατάφερε η Σλασκ να σκοράρει στην κόντρα της με τη Ράκοβ, με αποτέλεσμα να χάσουμε το bet στο G/G. Κομβικό δίλεπτο 35’-36’, όπου αρχικά ακυρώθηκε οριακά γκολ της Σλασκ, ενώ στη συνέχεια η Ράκοβ σημείωσε το 2-0, τελειώνοντας ψυχολογικά τους φιλοξενούμενους.
Απ’ την ώρα που ασχολούμαι παραπάνω με την Πολωνία, δεν γίνεται να μην κάνω αναφορά στον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος χθες πέτυχε καρέ στη ματσάρα της Πούζτσα με την Πογκόν, η οποία ολοκληρώθηκε με 5-4 υπέρ της Πογκόν. Τέσσερα γκολ ο Έλληνας άσος, συμμετείχε και στο πέμπτο της ομάδας του, στην επική ανατροπή από το 4-2 στο 4-5. Στο ίδιο ματς για λογαριασμό της Πούζτσα έπαιξε ο Μιχάλης Κοσίδης, όπου τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο μέρος. Από τις εκφράσεις του προσώπου του φάνηκε πως ήταν κάτι το σοβαρό. Ελπίζω ωστόσο τελικά να μιλάμε για κάτι επιπόλαιο για τον νεαρό επιθετικό.
Αναφορικά με τη SL2, ήθελα να ασχοληθώ με το 2πλο της ΑΕΚ Β’ στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Αυτό χθες πλήρωνε στο 3.05, ωστόσο τώρα που το κοιτάζω έχει πέσει στο 2.20, οπότε θα πάω πάσο. Στο live πολύ πιθανό να ανέβει ξανά. Εκεί θα ξανά ποντάρω. Αποδόσεις στη Γ’ Εθνική λογικά θα δούμε το απόγευμα, οπότε εφόσον προκύψει κάποια ευκαιρία, θα ακολουθήσει νέα -έκτακτη- στήλη.
Βερμπάλισα αρκετά, πάμε στην ουσία, καθώς σήμερα έχει τελικό Κυπέλλου Ισπανίας. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη σεζόν 2013-14 είχαμε να δούμε έναν με τις κορυφαίες ομάδες της υφηλίου. Στα επόμενα όλο και κάποιες εκπλήξεις εμφανίστηκαν. Απόψε ωστόσο μιλάμε για τα βαριά χαρτιά. Κάθε πρόβλεψη σχετικά με τον νικητή μπορεί να στηριχθεί με λογικά επιχειρήματα. Αγωνιστικά, βέβαια, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Όλοι όσοι θα καθίσουμε να τον παρακολουθήσουμε, θέλουμε θέαμα και γκολ.
Γκολ θα ψάξω είτε από τον Βινίσιους, είτε από τον Ραφίνια. H Novibet μου ενισχύει* τη συγκεκριμένη επιλογή από το 1.50 στο 2.00 και δεν γίνεται να την αμελήσω. Από εκεί και πέρα, εφόσον σκοράρει ο ένας εκ των δύο, η έκβαση του αγώνα δεν αφορά τη στήλη. Αντίστοιχα η Bet365 προσφέρει τη μία τελική ΚΑΙ των δύο στην εστία από το 2.00 στο 3.00. Στην στήλη θα πάρω ωστόσο το πρώτο.
Καλή μας τύχη!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.