Καλύτερες Στοιχηματικές Πλατφόρμες

Ποιοι είναι οι παράγοντες και τα κριτήρια που μας βοηθούν να επιλέξουμε τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες; Η επιλογή μίας πλατφόρμας στοιχήματος δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς πρέπει να αναλυθούν σε βάθος μια σειρά από παράγοντες για να βγεί ένα καθόλα άρτιο αποτέλεσμα. Παρακάτω ακολουθούν τόσο ο πίνακας με τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα όσο και η περιγραφή των βασικών παραγόντων που αναλύει και αξιολογεί η συντακτική ομάδα του Bet-Hoven.net

Καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα για το 2020

Πλατφόρμα
bwin 700x350
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
sportingbet bonus
goalbet bonus

Αξίζει να δοκιμάσετε

Αν και ακόμη δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε “καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα”, υπάρχουν κάποιες πλατφόρμες στοιχήματος που βρίσκονται σε διαρκή άνοδο και η αλήθεια είναι πως μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι εξαιρετικές αποδόσεις της Goalbet στο ποδόσφαιρο και οι ταχύτατες αναλήψεις σε Skrill. Δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους ο φρέσκος αέρας που έφερε η Novibet, αλλά και η εξαιρετική live betting πλατφόρμα της Betrebels. Σ’ αυτές τις πλατφόρμες αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία!

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
vistabet bonus
championsbet bonus
winmasters bonus 1

Πως επιλέγουμε την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα στην Ελλάδα

Τα κύρια στοιχεία με βάσει τα οποία αξιολογήσαμε-ουμε τις πλατφόρμες στοιχημάτων είναι τα εξής:

  • Αποδόσεις
  • Live Betting
  • Προσφορές
  • Yπηρεσίες (Cash out – Live Streaming)
  • Εξυπηρέτηση
  • Ειδικά στοιχήματα
  • Ταχύτητα Αναλήψεων
  • Mobile & Tablet πλοήγηση

 Οι αποδόσεις

Από τα βασικότερα στοιχεία σε μία στοιχηματική πλατφόρμα είναι οι προσφερόμενες αποδόσεις. Οι γνώστες του “αθλήματος” συμφωνούν ότι στοίχημα = αποδόσεις. Όλα κινούνται γύρω από αυτές και OΦΕΙΛΟΥΜΕ να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή πριν ποντάρουμε. Οι αποδόσεις εξαρτώνται από πολλά πράγματα όμως επί τον πλείστον καθορίζονται από την λεγόμενη γκανιότα (το σταθερό κέρδος της πλατφόρμας στοιχήματος). Όσο υψηλότερη είναι η γκανιότα, τόσο χαμηλότερες είναι οι αποδόσεις. Το να επιλέξουμε στοιχηματική πλατφόρμα με υψηλή γκανιότα, δεν είναι ότι καλύτερο για την τσέπη μας, όμως δεν είναι παράγοντας που πρέπει να μας απωθήσει.

Live Betting

 Τα τελευταία χρόνια το ζωντανό στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή των παικτών. Όσο καλά και να γνωρίζουμε τις ομάδες, τον τρόπο παιχνιδιού τους κτλπ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τελική έκβαση του αποτελέσματος όπως οι καιρικές συνθήκες, τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής, αποβολές, διατητικά λάθη, κατάσταση παικτών και άλλα… Με το Live Betting όμως έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τον αγώνα, να αναλύουμε τα παραπάνω στοιχεία και αναλόγως να επιλέγουμε το σημείο μας. Σημειώστε πως αρκετές πλατφόρμες στοιχημάτων δεν προσφέρουν τις ίδιες αγορές Pre Match με Live. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες που προσφέρουν τις ίδιες αγορές αυτομάτως αποκτούν ένα προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες.

Προσφορές

 Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες είναι οι προσφορές. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, οπότε οι καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα προβαίνουν καθημερινά σε κινήσεις για να προσελκύσουν τους παίκτες. Κάποιες από αυτές είναι το αρχικό ποσό καλωσόρισματος, τα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα, οι επιστροφές χρημάτων σε περιπτώσεις ισοπαλίας, τα πριμ στα παρολί και τα προγράμματα επιβράβευσης πόντων.

Υπηρεσίες

Φυσικά εκτός των προαναφερθέντων υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν τις καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες από τις υπόλοιπες. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι πλατφόρμες στοιχήματος είναι ικανές για καθορίσουν την τελική επιλογή μας. Παραδείγματος χάριν αν μία στοιχηματική πλατφόρμα διαθέτει Cash Out, ενώ μία άλλη όχι, τότε αυτομάτως κερδίζει πόντους. Επίσης αν προσφέρει αγώνες με Live Streaming, στατιστικά και Live Scores τότε πραγματικά αξίζει να την  επιλέξουμε.

Εξυπηρέτηση

Μπορεί το διαδικτυακό στοίχημα να έχει απλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, όμως υπάρχουν ακόμη παίκτες που δεν έχουν ούτε τις βασικές γνώσεις για να παίξουν στοίχημα στο ίντερνετ. Ακόμη όμως και να διαθέτουν τις βασικές γνώσεις υπάρχουν σίγουρα πράγματα που χρίζουν βοήθειας από κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό. Το customer Support είναι ένας πολύ σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας πριν επιλέξουμε την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα. Το αν ένα τμήμα εξυπηρέτησης είναι καλό ή όχι καθορίζεται από παράγοντες όπως είναι οι μέθοδοι επικοινωνίας, το ωράριο, ο χρόνος ανταπόκρισης στον παίκτη και φυσικά αν δίνει άμεση λύση στο όποιο πρόβλημα προκύψει.

Ταχύτητα Αναλήψεων

 Τι να το κάνουμε, αν κερδίζουμε τα στοιχήματα και δεν βλέπουμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας ή τα βλέπουμε μετά το πέρας αρκετών ημερών; Η ταχύτητα των αναλήψεων είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για τους παίκτες. Η συντακτική ομάδα του Βet-Hoven το γνωρίζει πολύ καλά γι αυτό άλλωστε έχει αναλύσει διεξοδικά τους τρόπους (τραπεζική μεταφορά, Paysafe, Viva, ηλεκτρονικά πορτοφόλια) και τους χρόνους αναλήψεων όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων και τις έχει ταξινομήσει με βάση αυτό το κριτήριο.

Ειδικά Στοιχήματα

Εκτός των απλών στοιχημάτων 1Χ2, under-Over κτλπ, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα που η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια έχουν μεγάλη απήχηση στους παίκτες. Για παράδειγμα τα “Ασιατικά Χάντικαπ” είναι από τα βασικότερα στοιχήματα που παίζονται. Οπότε οι πλατφόρμες που διαθέτουν ασιατικά χάντικαπ είναι λογικό να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εκτός αυτών, υπάρχουν και άλλα ειδικά στοιχήματα όπως είναι οι σκόρερ, αν καταλογιστεί πέναλτι, αν υπάρξει δοκάρι, πόσα κόρνερ θα πραγματοποιηθούν, ποσοστό κατοχής μπάλας, λεπτό επίτευξης γκολ και πολλά άλλα.

Mobile & Tablet πλοήγηση

Οι “τάσεις” της εποχής τείνουν ολοένα προς την πλοήγηση από το κινητό. Οι τωρινές έρευνες δείχνουν ότι το 60% των ανθρώπων χρησιμοποιεί έστω για μισή με μία ώρα την ημέρα το Smartphone του. Όλα πλεόν είναι προσαρμοσμένα στο κινητό μας, το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αγορές, για ενημέρωση, για να διαβάζουμε και φυσικά για την διασκέδαση μας, η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι να παίζουμε στοίχημα. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό γι αυτό και βελτιώνουν συνεχώς το προϊόν τους. Κάποιες από αυτές έχουν ξεχωρίσει ήδη και έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου, κάποιες έχουν μείνει πίσω και προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Εμείς αναλύσαμε όλες τις πλατφόρμες και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές για Mobile στην Ελλάδα.