13
text-of-logo

Τι είναι το παρολί – Πως παίζεται

Αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πονταρίσματος στις νόμιμες στοιχηματικές είναι το στοίχημα σε παρολί. Το στοίχημα σε παρολί μπορεί όπως θα δούμε παρακάτω να πάρει διάφορες μορφές ανάλογα με τον τρόπο που θέλεις να ποντάρεις και το ρίσκο που αναλαμβάνεις. Από κει και πέρα τρόποι στοιχηματισμού υπάρχουν πολλοί και ο καθένας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Αυτό σημαίνει ότι ο καθείς κάνει την επιλογή του ανάλογα με το τι εξυπηρετεί και αρέσει στον ίδιο.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μάθεις…


 

➤ Τι σημαίνει το στοίχημα Παρολί

➤ Ποια είναι τα είδη της συγκεκριμένης κατηγορίας πονταρίσματος

➤ Στρατηγικές για να είναι αποδοτικό το να ποντάρεις παρολι

➤ Για ποιο λόγο οι πλατφόρμες πριμοδοτούν τα δελτία με παρολί

Παίξε Νόμιμα

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις*

Παρολι τι σημαινει

Το στοίχημα σε παρολί είναι από τους πιο διαδεδομένους τρόπους στοιχηματισμού και είναι εξαιρετικά απλό. Ουσιαστικά επιλέγεις από 2 σημεία και πάνω, φτιάχνοντας το παρολί σου.

Στη συνέχεια επιλέγεις το ποσό που θέλεις να ποντάρεις στα παιχνίδια που επέλεξες και τοποθετείς το στοίχημα. Η συνολική απόδοση προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των αποδόσεων όλων σου των σημείων (δείτε εδώ πως υπολογίζονται οι αποδόσεις στο στοίχημα). Αυτή η απόδοση πολλαπλασιάζεται με το ποσό που πόνταρες για να βγάλει τα χρήματα που θα κερδίσεις αν επαληθευτούν οι προβλέψεις σου. Αφαιρώντας το ποσό που πόνταρες βρίσκεις τα καθαρά κέρδη σου. Προϋπόθεση στο στοίχημα σε παρολί η μη ύπαρξη οποιουδήποτε συστήματος.


Μελέτη Περίπτωσης
Ας υποθέσουμε ότι επιλέγεις σε ένα παρολί τρία σημεία σε αποδόσεις 1.71, 1.55 και 1.80.
art Το παρολί σου αυτό βγάζει απόδοση 4.77. Αν ποντάρεις 10€ κερδίσεις συνολικά 47.70€.
Αν αφαιρέσεις τα 10€ που πόνταρες τα καθαρά σου κέρδη είναι 37.70€.


Παρολί Στοίχημα

Συνεχίζοντας τον οδηγό, περνάμε να δούμε ποια είναι η κατηγοριοποίηση στο Παρολι Στοιχημα. Ποιες είναι οι πιο γνωστές «μορφές» του, βάση του τρόπου παιχνιδιού των παιχτών.

➥ Καρφωτά

Η πρώτη και πιο δημοφιλής μέχρι και σήμερα μέθοδος παιξίματος παρολί. Εφαρμόστηκε όταν για πρώτη φορά οι παίχτες στην Ελλάδα πέρασαν από τον μαγικό κόσμο του ΠΡΟΠΟ σε αυτόν του στοιχήματος. Οι τότε 10άδες έχουν πλέον εξαληφθεί και οι περισσότεροι επιλέγουν 3-4 το πολύ σημεία και τα ποντάρουν. Εξ ου και το «καρφωτα». Δυο λογικές επικρατούν στο «καρφωτό» παρολί. Η μία με μικρές αποδόσεις και «φόρτωμα» και η άλλη με μεγαλύτερες αποδόσεις κοντά στο 2.00 με λιγότερα χρήματα, στοχεύοντας σε μεγαλύτερο κέρδος. Όπως και να χει το «καρφωτο» παρολί ενέχει αρκετά μεγάλο ρίσκο, καθώς για να κερδίσεις πρέπει να επαληθευτούν όλες σου οι επιλογές.

➥ Παρολί με ζητούμενα

Από τα πιο δημοφιλή παρολί είναι αυτά με ζητούμενα ή συνδυαστικά με στάνταρ και ζητούμενα. Μπορεί να μην δίνουν το ίδιο κέρδος με τα αντίστοιχα «καρφωτά» ωστόσο το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν δεν επαληθευτούν όλες σου οι επιλογές. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές παραλλαγές παρολί με ζητούμενα, ωστόσο θα πρέπει να επιλέγεις κάθε φορά αυτή που ταιριάζει περισσότερο με τα σημεία και τις αποδόσεις που παίζεις για να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

➥ Συνδυαστικά

Τα συνδυαστικά παρολί είναι παρολί που προσπαθούν να κάνουν αυτό που λέει το όνομά τους. Δηλαδή να συνδυάσουν τα καρφωτά με τα ζητούμενα. Σε αυτού του είδους τα παρολί παίζεις με ζητούμενα αλλά και με στάνταρ σημεία. Η επιλογή αυτή γίνεται κατά βάση για να μειωθούν οι στήλες. Βέβαια η επιλογή ενός στάνταρ ενέχει και το ρίσκο της καθώς αν το στάνταρ χαθεί ακόμα κι αν πιαστούν όλα τα ζητούμενα τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Για ποντάρισμα σε παρολί να επιλέγεις στοιχηματικές με μικρή γκανιότα, όπως ο Stoiximan και το PameStoixima.gr, για να είναι μικρή και η γκανιότα του παρολί που ποντάρεις.


Συστήματα Παρολί

Παρακάτω θα δούμε κάποιες στρατηγικές, που αφορούν το πως να ποντάρουμε, καθώς και ένα σύστημα παρολί για καλύτερες πιθανότητες κέρδους.

➦ Μην μπαίνεις στο κυνήγι των «σίγουρων»

Ένα βασικό λάθος που κάνουν πολλοί παίχτες είναι ότι μπαίνουν στο κυνήγι των λεγόμενων «σίγουρων» και μάλιστα τα βάζουν όλα μαζί σε παρολί θεωρώντας ότι έτσι θα κερδίσουν περισσότερα. Αρχικά, σίγουρο στο στοίχημα δεν υπάρχει, αλλιώς κανείς μας δεν θα χρειαζόταν να δουλέψει. Επιπλέον, βάζοντας 10 σημεία του 1.20 στο παρολί σου φαντάζει τόσο δύσκολο να επαληθευτούν όλα, όσο εύκολο φαντάζει να πιάσεις το ένα από αυτά μόνο του. Μην ξεχνάς ότι όσα περισσότερα σημεία ποντάρεις τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις

➦ Επέλεξε 3-4 σημεία του 140-1.50

Το παρολί σου για να έχει αυξημένες πιθανότητες θα πρέπει να αποτελείται από όσο το δυνατόν λιγότερα σημεία με μαξ τα 4 και οι αποδόσεις να μην ξεπερνούν το 1.50.

➦ Παίξε με μια σταθερή λογική

Προσπάθησε να παίζεις με μια σταθερή λογική στα παρολί σου. Μην αλλάζεις συνεχώς ούτε το πόσα σημεία παίζεις, ούτε τις αποδόσεις σου ούτε και τα σημεία που επιλέγεις. Για παράδειγμα άλλοι προτιμούν μόνο καθαρά σημεία, άλλοι προτιμούν μόνο over/under και πάει λέγοντας. Μείνει σταθερός ώστε να μην χαθείς στον “ωκεανό” των προσφερόμενων γεγονότων και σημείων.

Παίξε συγκεκριμένα σημεία σε σταθερές πλατφόρμες, με κορυφαίες αποδόσεις. Για παράδειγμα, η Netbet έχει τις καλύτερες αποδόσεις αν θες να παίξεις ασιατικά και στη Betshop θα βρεις μεγάλες τιμές στο στοίχημα over2.5.

 

➦ Φτιάξε παρολί από 10-15 σημεία

Σίγουρα θα χεις πιάσει τον εαυτό σου ειδικά τα Σαββατοκύριακα να χάνεσαι σε έναν ωκεανό σημείων και να μην ξέρεις τι να βάλεις στο παρολί σου. Η χημεία είναι και το πλέον σημαντικό σε ένα παρολί καθώς αυτή θα σε οδηγήσει στη νίκη. Ωστόσο προσπάθησε πριν επιλέξεις το παρολί σου να ξεσκαρτάρεις όσο μπορείς τις δυνατές επιλογές σου, ώστε να μην είναι πάνω από 15 σημεία στο σύνολο. Από αυτά τα 10-15 φτιάξε τα παρολί σου.

➦ Μην συνδυάζεις Live και Pre-game

Είναι μια τακτική που πολλοί ακολουθούν αλλά στην ουσία ούτε λόγος υπάρχει να το κάνεις ούτε και κερδίζεις κάτι. Αν έχεις επιλέξει και ξεσκαρτάρει τα σημεία σου καλύτερα να τα “ρίχνεις” πριν ξεκινήσουν και να μην μπαίνεις στη διαδικασία να βλέπεις αγώνες live και να προσθέτεις παιχνίδια. Αυτό συνήθως επιδρά αρνητικά και καταλήγεις σε επιπλέον και λανθασμένες επιλογές.

Παίξε Νόμιμα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριμ στο παρολί

Όντας ένας από τους αγαπημένους τρόπους στοιχηματισμού των παιχτών το στοίχημα σε παρολί έχει γίνει και μια «αρένα» ανταγωνισμού ανάμεσα στις στοιχηματικές οι οποίες και προσπαθούν να προσελκύσουν τους παίχτες να ποντάρουn σε παρολί κάνοντας προσφορές (βρες εδώ όλες τις προσφορές* των στοιχηματικών ιστοσελίδων). Οι περισσότερες είναι παρόμοιες ή στο ίδιο στυλ και έχουν να κάνουν είτε με πριμοδότηση των παρολί είτε με κερδισμένο δελτίο ακόμα και αν χαθεί ένα ματς.

 


Προσφορές Στοιχηματικών σε Παρολί

 

➮ Stoiximan & Sportingbet/Vistabet: “Παρολίγο” ➟ Έχεις επιστροφή σε παρολί στοιχήματα ακόμα και αν χάσεις ένα παιχνίδι

➮ Sportingbet: “Πριμ στο παρολί” ➟ Στην τετράδα που θα παίξεις σε παρολί παιρνείς πριμ με 10%, στην πεντάδα με 15%, στην εξάδα με 20%, στην επτάδα με 30%, στην οκτάδα με 40%, στην εννιάδα με 50%, στη 10άδα με 60%, στην 11άδα με 70%, στη 12άδα με 80%, στη 13άδα με 90% και η 14άα δίνει 100% επί της απόδοσης, δηλαδή τη διπλασιάζει.

➮ Bwin: “Παρολί με αυξημένες αποδόσεις” ➟ Έχεις αυξημένες αποδόσεις σε συνδυαστικά παρολί


Σε γενικές γραμμές στις περισσότερες πλατφόρμες θα βρεις κάτι ανάλογο μιας και το στοίχημα σε παρολί είναι όχι μόνο πολύ δημοφιλές, αλλά και πιο κερδοφόρο για τις στοιχηματικές. Πιο κερδοφόρο γιατί όσα περισσότερα παιχνίδια προσθέτεις τόσο μειώνονται και αναλογικά οι πιθανότητές σου να κερδίσεις. Αυτό το ξέρουν οι στοιχηματικές και σε πριμοδοτούν.


Οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(292 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(237 Ψήφοι)
Bet365-320x200
Βαθμ. Χρηστών
8.4/10
Βαθμολόγησε
(293 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(253 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
7.0/10
Βαθμολόγησε
(197 Ψήφοι)
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
Βαθμ. Χρηστών
7.9/10
Βαθμολόγησε
(204 Ψήφοι)
Novibet_new_logo_200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.4/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)
sportingbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(194 Ψήφοι)
betshop bonus εγγραφης
Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
Βαθμολόγησε
(196 Ψήφοι)
goalbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
6.2/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Βαθμ. Χρηστών
6.9/10
Βαθμολόγησε
(162 Ψήφοι)
Vistabet-new-logo-200x100
Βαθμ. Χρηστών
7.1/10
Βαθμολόγησε
(161 Ψήφοι)
championsbet bonus
Βαθμ. Χρηστών
5.7/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Γαλλικό Όπεν με κορυφαίο live στοίχημα

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα λάθη των book και πως να τα εκμεταλλευτείς

Είναι πολλές οι φορές που ευρισκόμενος σε παρέες έχει ανοιχτεί το θέμα του στοιχήματος, του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιατί οι στοιχηματικές βάζουν όρια ή κλείνουν λογαριασμούς

Ξεκινώντας, ένα πράγμα που θα πρέπει να έχει κάθε παίχτης στο μυαλό του πριν ξεκινήσει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά