Καλησπέρα σε όλους! Οι λεπτομέρειες δεν ήταν με την Ουλσάν σήμερα και έτσι δεν μπόρεσε να καλύψει το ασιατικό χάντικαπ. Αν κρατάω κάτι είναι ότι δεν υπήρξαν απώλειες για την στήλη, που κακά τα ψέματα εδώ και ένα μήνα δεν είναι σε καλό «φεγγάρι». Θα αφήσω την Κορέα και θα επιστρέψω στην Κίνα.
Τη Σάντονγκ την εμπιστεύτηκα την Πέμπτη και θα το κάνω πάλι. Η παρέα του Φελαϊνί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει πιο ώριμη από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας μετά από έντεκα χρόνια. Το τελικό 4-2 κόντρα στη φιλόδοξη Σενζέν ήρθε πανεύκολα με τον Βέλγο μέσο να σκοράρει δις. Υπάρχουν κάποια αγωνιστικά θεματάκια, όμως είναι σε θέση να τα διαχειριστεί χωρίς προβλήματα.
Η γηπεδούχους Γκουανγκζού Σίτι έφτασε για πρώτη φορά φέτος τις τρεις διαδοχικές νίκες. Είχε καλή εικόνα κόντρα στη Σιγιζουάνγκ επικρατώντας 2-0 και έβαλε τις βάσεις για να μπει στα πλέι οφ. Ανασταλτικά παραδόξως έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα δύο τελευταία ματς, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα θα αντέξει ξανά. Θα απουσιάσει ο πολύτιμος αμυντικός Τανγκ Μιάο.