Στρατηγική Ακριβες Σκορ

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Σύμφωνα με μακροχρόνιες στατιστικές και ανάλυση πολλών πρωταθλημάτων τα συνολικά σκορ που έχουν πιθανότητα επαλήθευσης πάνω από 0.3% είναι 35 σε κάθε αγώνα. Όσοι παίχτες κατ’ επέκταση αποφασίζουν να ποντάρουν σε ακριβές σκορ ενός αγώνα σίγουρα χρειάζονται πέρα από τύχη και έμπνευση αλλά και ένστικτο.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και με μεγάλες απαιτήσεις στοίχημα, οπότε δεν είναι και το πιο εύκολο να γνωρίζουμε πως παίζουμε ακριβές σκορ στο στοίχημα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι παράμετροι και τα στοιχεία που θα πρέπει να μελετήσεις πριν ποντάρεις δεν διαφέρουν είτε ποντάρεις 1-Χ-2 είτε ακριβές σκορ.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.gr, θα μπορέσεις να λύσεις όλες τις απορίες σου…


 

➤ Για το πως παίζεται το ακριβές σκορ στο στοίχημα

➤ Για το τι πρέπει να προσέξεις όταν ποντάρεις στη συγκεκριμένη αγορά

➤ Για το πως διαμορφώνεις τα προγνωστικά κι επιλέγεις τι να ποντάρεις

Ακριβές Σκορ Πως Παίζεται

Καθώς πρόκειται όπως προαναφέρθηκε για μια δύσκολη και ειδική κατηγορία στοιχημάτων υπάρχουν 2 βασικές κατηγορίες παιχτών που ποντάρουν σε ακριβές σκορ. Η μία και η πιο συνηθισμένη είναι αυτή στην οποία ανήκουν όσοι βλέπουν το ποντάρισμα σε σκορ σαν ένα είδος fun bet όπου παίζουν για να διασκεδάσουν ποντάροντας λίγα χρήματα στην λογική του..αν σου κάτσει. Η άλλη κατηγορία είναι όσοι το βλέπουν πιο σοβαρά και ποντάρουν σχεδόν αποκλειστικά σκορ αγώνων με σκοπό να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, ξέρεις πως παίζεις ακριβές σκορ στο στοίχημα, αλλά θες να αυξήσεις τις πιθανότητες κέρδους, τότε οφείλεις να γνωρίζεις τα παρακάτω.

 


Πως παίζεται ακριβές σκορ


 

Την γενική ικανότητα των ομάδων όχι μόνο να σκοράρουν αλλά και να δέχονται γκολ και το κατά πόσο εύκολα και συχνά συμβαίνει αυτό.

Το βαθμολογικό και όχι μόνο κίνητρο στο ματς.

Τις «ειδικές» συνθήκες του αγώνα. Αν για παράδειγμα μια ομάδα χρειάζεται συγκεκριμένο σκορ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Την παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και τα γενικά στατιστικά της λίγκας.

Ακριβές Σκορ – Τι πρέπει να προσέξω

Μιας και πρόκειται για ειδικών συνθηκών στοίχημα όλα τα παραπάνω συνήθως δεν αρκούν για να οδηγήσουν στην νίκη. Ποντάροντας σε ακριβές σκορ θα πρέπει να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο στη μελέτη σου, πιάνοντας και τις λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες όπως:

➥ Αν η ομάδα που ποντάρεις συνήθως αρκείται στο να κερδίζει με ένα γκολ διαφορά ή προσπαθεί να διευρύνει το προβάδισμα.

➥ Αν η ομάδα που πόνταρες έχει συνεπή αμυντική συμπεριφορά κρατώντας το μηδέν μέχρι το τέλος ή χαλαρώνει αφότου έχει «καθαρίσει» τη νίκη.

➥ Την διαφορετική συμπεριφορά που μπορεί να υπάρχει εντός/ εκτός έδρας, καθώς και το πόσες φορές η ομάδα που ποντάρεις έχει βρεθεί πίσω και γύρισε το παιχνίδι.

Ακριβές Σκορ Προγνωστικά

Φυσικά το να βρεις το σκορ ενός αγώνα και να βγάλεις τα δικά σου προγνωστικά για ακριβές σκορ, όσες παραμέτρους και λεπτομέρειες και να αναλύσεις μόνο εύκολο δεν είναι. Εξ ου και πολλοί παίχτες δεν ποντάρουν σε μεμονωμένα σκορ αλλά σε διαφορετικά σκορ που όμως κινούνται στην ίδια «λογική».


Μελέτη Περίπτωσης 🔎

ℹ️ Έστω ότι σε ένα παιχνίδι “βλέπεις” under2.5 σε μια απόδοση στο 1.90.

✍️ Μπορείς στο συγκεκριμένο ματς να μοιράσεις το ποντάρισμα στα συγκεκριμένα σκορ του under2.5 (0-0, 1-0, 0-1, 1-1). Με τις αποδόσεις φυσικά να είναι πολύ μεγαλύτερες.

✍️ Αν θεωρείς ότι είτε ο γηπεδούχος, είτε ο φιλοξενούμενος δεν μπορούν να κερδίσουν, αποκλείεις το 1-0 (ή το 0-1), οπότε μένουν τρία σκορ για ποντάρισμα σε μεγάλες αποδόσεις.

💡 Έτσι θα μπορέσεις να περιορίσεις τις επιλογές και να ποντάρεις στα διαθέσιμα σκορ. Φυσικά, σε πολλές στοιχηματικές στο διαδίκτυο υπάρχουν ομαδοποιημένα ακριβή σκορ που πληρώνουν μια συγκεκριμένη απόδοση. Άρα ποντάρεις σε μια απόδοση για 3-4 διαφορετικά σκορ του αγώνα.Η άποψη του Bethoven για το στοίχημα akribes skor


Το πως θα αποφασίσεις να παίξεις με ακριβή σκορ είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή.

 Είτε παίζεις για διασκέδαση σαν fun bet είτε είναι αυτός ο βασικός τρόπος πονταρίσματος θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αυτόν τον τρόπο στοιχηματισμού δεν αρκεί μόνο η καλή μελέτη

 Εκτός από την μελέτη, σε τέτοιου είδους bet, χρειάζεσαι έμπνευση, ένστικτο και φυσικά… αρκετή τύχη.


Κορυφαίες Στοιχηματικές για ποντάρισμα σε Ακριβες Σκορ

Πλατφόρμα
Bet365-320x200
betshop bonus εγγραφης
championsbet bonus
goalbet bonus
vistabet bonus
sportingbet bonus
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής
bwin 700x350
Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Κριτήριο Kelly στο στοίχημα

Μεταξύ των πολλών θεωριών που έχουν αναπτυχθεί για το στοίχημα συναντάμε και το κριτήριο Kelly […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποια στοιχηματική να διαλέξω

Η απόφαση να παίξει κάποιος στοίχημα online μπορεί αρχικά να ακούγεται εύκολη, αλλά στην πράξη […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσεις στο στοιχημα

«Πώς να βγάλω λεφτά από το στοίχημα;» Ερώτηση που οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ