Σούπερ δώρα* μόνο εδώ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Σούπερ δώρα* μόνο εδώ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγγλία για πολλά τέρματα

Γιώργος Μέγκουλας
Γιώργος Μέγκουλας
24 Μαρτίου 2025 - 08:00
24/03/2025 - 08:00
englandland.jpg

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, συνεχίζουμε με αγώνες των εθνικών ομάδων, σήμερα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αφορά ορισμένους ομίλους στην Ευρώπη.

Η Αγγλία υποδέχεται την αδύναμη Λετονία. Στην πρεμιέρα της στα προκριματικά νίκησε άνετα την Αλβανία με 2-0 και απέδειξε ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον 11ο όμιλο. Τα «τρία λιοντάρια» με νέο προπονητή τον Τούχελ θέλουν να πραγματοποιήσουν θετική εκκίνηση και τώρα δίνουν δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και σίγουρα μπορούν να το πετύχουν. Στη Λίγκα Εθνών τερμάτισαν στην πρώτη θέση και ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Ελλάδα. Μόλις δύο ήττες στα τελευταία 13 ματς (8-3-2). Η φιλοξενούμενη έπαιξε εκτός με την Ανδόρα και νίκησε 1-0. Πρώτη επιτυχία μετά από τέσσερις αγώνες εκτός (0-1-3), πέραν αυτής της νίκης, πριν είχε ρεκόρ 0-3-8! Ξεκάθαρο φαβορί τα «τρία λιοντάρια», θα ποντάρουμε στο... θέαμα, με το Over 3,5.

Η BETSSON ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 220 ΔΩΡΑ* + ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη επιλογή το Βοσνία – Κύπρος για τον όγδοο όμιλο των προκριματικών. Η γηπεδούχος είχε δύσκολη πρεμιέρα στη Ρουμανία, αλλά νίκησε 1-0, ενώ η φιλοξενούμενη στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου αντιμετώπισε εντός το Σαν Μαρίνο και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς (2-0). Οι Βαλκάνιοι νίκησαν μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο (προηγούμενη επιτυχία στις 13/10/23 επί του Λίχτενσταϊν)! Η Κύπρος έχει μεταπτώσεις, δεν είναι στα... καλύτερα της, αλλά ένα γκολ μπορεί να το βρει και σε αυτό το παιχνίδι. Θα ποντάρουμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
ΠΑΡΟΛΙ
24/03
21:45
Αγγλία
- Λετονία
Over 3,5
1.67
Betsson
3-0
24/03
21:45
Βοσνία
- Κύπρος
G/G
2.25
Betsson
2-1
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
3.76
Betsson
10.00 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΡΟΛΙ
LOST
24/03 - 21:45
Αγγλία
- Λετονία
Πρόταση
Over 3,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
3-0
WON
24/03 - 21:45
Βοσνία
- Κύπρος
Πρόταση
G/G
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
2-1
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
3.76
Betsson
10.00 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ