700 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
700 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει χωρίς απώλειες...

Γιώργος Μέγκουλας
Γιώργος Μέγκουλας
22 Οκτωβρίου 2024 - 08:00
22/10/2024 - 08:00

Καλημέρα σε όλους τους φίλους, επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των συλλόγων με το Τσάμπιονς Λιγκ να ανοίγει, σήμερα, το... χορό με εννέα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της League Phase.

Ξεκίνημα από το Λονδίνο και τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η γηπεδούχος και φέτος κάνει πρωταθλητισμό στην Πρέμιερ και πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύο σερί χρονιές τον έχασε από τη Σίτι, αλλά πάντα είναι ανταγωνιστική. Φέτος «τρέχει» 5-2-1 και πέραν της Πρέμιερ, θέλει να προχωρήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Εκκίνησε με ισοπαλία στην Ιταλία με την Αταλάντα και με νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Σαχτάρ με τα... χίλια προβλήματα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, δεν έχει ακόμα πάρει «τρίποντο» και «τρέχει» 0-1-1. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, πρώτη επιλογή ο «άσος», αλλά συνδυαστικά με γκολ για να δώσει ικανοποιητική απόδοση.

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 110 ΔΩΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουμε στο Τορίνο και στο ματς της Γιουβέντους με τη Στουτγάρδη. Η γηπεδούχος στη League Phase εκκίνησε εντυπωσιακά. Στα πρώτα δύο ματς με Αϊντχόφεν και Λειψία έχει το απόλυτο και μάλιστα στη Γερμανία, στο δεύτερο της παιχνίδι, επικράτησε με 10 παίκτες! Η Στουτγάρδη μετά την περσινή σούπερ πορεία (2η θέση και φιναλίστ Κυπέλλου), φέτος δεν έχει αρχίσει καλά (2-3-2), υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν είναι το ίδιο πειστική. Επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 15 χρόνια και έχασε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και μετά ήρθε εντός έδρας ισόπαλη 1-1 με την Σπάρτα Πράγας. Η γηπεδούχος φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Ποντάρουμε στον «άσο».

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
ΠΑΡΟΛΙ
22/10
22:00
Άρσεναλ
- Σαχτάρ
1 & Over 2,5
1.45
1-0
22/10
22:00
Γιουβέντους
- Στουτγάρδη
1
1.88
0-1
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
2.73
10.00 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΡΟΛΙ
LOST
22/10 - 22:00
Άρσεναλ
- Σαχτάρ
Πρόταση
1 & Over 2,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
1-0
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
22/10 - 22:00
Γιουβέντους
- Στουτγάρδη
Πρόταση
1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
0-1
Συνολική Απόδοση Ποντάρισμα +/-
2.73
10.00 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ