ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ, ΝΕΟ PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ, ΝΕΟ PROMO CODE
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλαμβάνουν από νωρίς τα ηνία

Γιώργος Τατάκης
Γιώργος Τατάκης
17 Ιουνίου 2024 - 10:54
17/06/2024 - 10:54

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bet-Hoven! Χθες η Στάμπαεκ πλήρωσε για ακόμα μια φορά τα αμυντικά της κενά και ηττήθηκε, ξεκάθαρα λάθος διάβασμα σε αυτό το ματς, όπου εάν είχαμε επιλέξει τα γκολ στην ίδια τιμή με το διπλό, θα είχαμε δικαιωθεί. Κέιν και Μίτροβιτς έφτασαν κοντά στις δύο και μία τελικές αντίστοιχα αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη. Δεν στεκόμαστε εκεί και γυρνάμε άμεσα σελίδα, όπου θα ασχοληθούμε με τα σημερινά ματς του Euro αφού δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο πρόγραμμα.

Στο Ρουμανία – Ουκρανία, έχουμε δύο ομάδες που έχουν καλή παραγωγή παικτών τα τελευταία χρόνια και τις εξαργυρώνουν με την παρουσία τους στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα μάτια μου, ξεκάθαρο προβάδισμα οι Ουκρανοί που έχουν αρκετούς παίκτες να αγωνίζονται σε κορυφαίες ομάδες και μάλιστα να εντυπωσιάζουν κιόλας. Τα φώτα είναι πάνω στον φορ Ντόβμπικ που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Λα Λίγκα, από πίσω του όμως είχε έναν μαέστρο, τον μεσοεπιθετικό Τσινγκάκοφ ο οποίος έβγαλε εφτά ασίστ φέτος με τη Χιρόνα. Αμφότεροι συνεργάζονται εξαιρετικά και στην Εθνική ομάδα και περιμένουμε τον δεύτερο να σκοράρει ή τουλάχιστον να δώσει ασίστ.

BET365 Προσφορά* Εγγραφής για νέα μέλη Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μένουμε στον ίδιο όμιλο και στο άλλο ματς, όπου το φαβορί Βέλγιο υποδέχεται την Σλοβακία. Μετά την αποτυχημένη παρουσία των «κόκκινων διαβόλων» στο τελευταίο Μουντιάλ, που δεν πέρασαν καν τον όμιλο, δεν έχουν περιθώρια σε αυτό το Euro, όπου λογικά θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση αυτής της χρυσής φουρνιάς. Λουκάκου και Ντε Μπρόινε θα είναι οι δύο παίκτες που αναμένεται να κουβαλήσουν και τώρα τους Βέλγους στην εν λόγω διοργάνωση. Η λογική λέει πως ο ένας θα δημιουργεί και ο άλλος θα σκοράρει. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κάνει τρομερό παιχνίδι απόψε κόντρα στους υποδεέστερους Σλοβάκους, ενώ ζητάμε και το θωρηκτό Λουκάκου να βρει δίχτυα.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
17/06
19:00
Βέλγιο
- Σλοβακία
Παίκτης του αγώνα: Ντε Μπρούινε 12.00
4.33
ΛΟΜΠΟΤΚΑ -12.00
17/06
16:00
Ρουμανία
- Ουκρανία
Τσινγκάκοφ να σκοράρει ή να δώσει ασίστ 10.00
2.10
ΟΧΙ -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
17/06 - 19:00
Βέλγιο
- Σλοβακία
Πρόταση
Παίκτης του αγώνα: Ντε Μπρούινε
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
12.00
ΛΟΜΠΟΤΚΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
17/06 - 16:00
Ρουμανία
- Ουκρανία
Πρόταση
Τσινγκάκοφ να σκοράρει ή να δώσει ασίστ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
ΟΧΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ