ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Κώστας Τέο

Κώστας Τέο
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

«Παγίδα» μεν, άσσος δε…

«Παγίδα» μεν, άσσος δε…

Kαλημέρα φιλαράκια. Ας δούμε σήμερα μια πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, με δύο ομάδες που όλοι τις ξέρετε: Πόρτσμουθ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στο 5-6 του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, αλλά η Πόρτσμουθ που τυπικά είναι στην 5η θέση έχει ένα ματς λιγότερο! Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, είναι αήττητοι στην έδρα τους, με 3 νίκες και 5 ισοπαλίες (οι 4 σερί)! “Μοιρασμένα” τα under/over και γκολ 14-8 υπέρ τους. Λόγω του σερί των “x” που έχουν, η τελευταία νίκη στην έδρα τους πάει δύο μήνες πίσω, στις 3 Σεπτεμβρίου, με 2-1 επί της Πιτέρμπορο. Η “φόρμα” τους είναι κι αυτή αήττητη, με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις). Under τα 5/6 με γκολ 8-5. 
 
H Πόρτσμουθ έχει προβληματάκια. Εκτός ο Ουαλός διεθνής, Μόρελ, ενώ δεν υπολογίζονται και ο χαφ Λόουερι με τον βασικό αμυντικό Ράφερτι! Ερωτηματικό ο μεσοεπιθετικός, Κέρτις, αλλά και ο μπακ Ρόμπερτσον.
Η ισόβαθμη, αλλά με ματς περισσότερο (17), Ντέρμπι, έχει 3 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα πιο πρόσφατα έξι ματς εκτός έδρας. Under τα 4/6 και γκολ 9-5 υπέρ της. Τελευταίο διπλό επί της ΜΚ Ντονς με 3-1. Η “φόρμα” της, ωστόσο, είναι αήττητη, με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται, μάλιστα, από 2 σερί νίκες και πεντάρα επί της Τόρκι. Over τα 4/6 και γκολ 15-6.
 
Δεν υπολογίζονται στην Ντέρμπι ο αρχηγός Ντέιβις και ο βασικός αμυντικός, Τσέστερ με τον χαφ Νάιτ. Ενώ υπάρχει αμφιβολία-αγωνία για τους ενδεκαδάτους Ρόμπερτς και Μπερντ.
 
Ενδιαφέρον στατιστικό, το ότι και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στα 2-3 συνολικά γκολ στους αγώνες τους. Σε 8 παιχνίδια (και των δύο με άλλους αντιπάλους) έχουν σημειωθεί συνολικά 2-3 γκολ.
 
Τι παίζουμε; Μας αρέσει η “παγίδα” του άσου στο 2.37!

Οι προτάσεις του Κ. Τέο στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι