ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Κώστας Τέο

Κώστας Τέο
Bets
0
Open
0
Won
0
Lost
0
Push
0
Stakes
0
+ / -
0
Yield
0%

Οι Γερμανοί δεν θα γίνουν Αργεντινή

Οι Γερμανοί δεν θα γίνουν Αργεντινή
Καλησπέρα αδέρφια. Μας τρέλανε η Αργεντινή χθες, πάμε με Γερμανία σήμερα, που αντιμετωπίζει την υποδεέστερη ποιοτικά Ιαπωνία και όπως είδαμε, τίποτα από εδώ και στο εξής δεν θα πρέπει να αποκλείεται…

Η «Μάνσαφτ» είναι ομάδα με… δύο πρόσωπα. Η συνολική «φόρμα» της δείχνει 2 νίκες, 1 ήττα και 3 ισοπαλίες! Προέρχεται, όμως, από φιλική νίκη επί του Ομάν πριν από μία εβδομάδα με 1-0. Under 2,5 τα πιο πολλά παιχνίδια των παικτών του Φλικ (4/6) και γκολ 11-8 υπέρ της. Δεν τη λες και κολακευτική αναλογία. Στα προκριματικά, ωστόσο, είχε διαφορετική εικόνα: 6 σερί νίκες, όλες Over 2,5 και γκολ 29-2. Τελευταία νίκη σε αυτή τη σειρά, το διπλό στην Αρμενία με 4-1.

Mίλερ και Ρούντιγκερ προέρχονται από τραυματισμούς, αλλά μάλλον θα αγωνιστούν, με τον δεύτερο να υπολογίζεται για την αρχική ενδεκάδα. Επιστροφή και για τον επιθετικό Νίκλας Φίλκρουγκ. Μένει να δούμε αν ο Φλικ (10 νίκες σε 16 ματς) θα πάει με άμυνα τριών ατόμων ή θα παραμείνει με τον δοκιμασμένο και αξιόπιστο σχηματισμό 4-2-3-1. Μοναδικός σίγουρος απόντας είναι ο Σανέ, που έχασε την προπόνηση της Δευτέρας.

Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιάπωνες έχουν απολογισμό 2-1-3 στα 6 τελευταία, ενώ προέρχονται από φιλική ήττα από τον Καναδά με 2-1, μόλις λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Μοιρασμένα» τα Under/Over και… ισοπαλία στα γκολ που έχουν πετύχει και έχουν δεχθεί (7-7). Στην προκριματική φάση, όμως, έδειξαν κι εκείνοι ένα διαφορετικό πρόσωπο, μιας και ο ανταγωνισμός δεν έχει σχέση φυσικά με τον ευρωπαϊκό: Πέντε σερί νίκες και φινάλε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στο Βιετνάμ. Under 2,5 όλα τα ματς και γκολ 9-1.

Προκύπτουν νέα από τους «σαμουράι». Εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Νακαγιάμα, του οποίου τη θέση στο ρόστερ πήρε ο Μακίνο. Ερωτηματικό ο χαφ Μορίτα, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Εκτός αποστολής, ως γνωστόν, έμειναν ο άσος της Ουνιόν, Χαραγκούτσι και οι στράικερ Οσάκο και Φουρουχάσι.

Τι θα παίξουμε; Οι Γερμανοί όταν θέλουν είναι σοβαροί. Πήραν και… μάθημα από την ιστορική γκέλα της Αργεντινής και δεν θα χαριστούν. Άσος και Οver 2,5 στο 2.02.

Οι προτάσεις του Κ. Τέο στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι