Ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπόθεση αγγλικών συλλόγων και το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και στο Γιουρόπα Λιγκ. Τρανή απόδειξη φυσικά πως η Πρέμιερ Λιγκ έχει ξεφύγει ως πρωτάθλημα από τα υπόλοιπα σημαντικά ευρωπαϊκά και δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την περίεργη σεζόν που προκάλεσε ο κορωνοϊός.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ήδη ουσιαστικά στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και απομένει να δούμε αν θα πετύχει την ανατροπή η Άρσεναλ. Η ήττα με 2-1 στο Εστάδιο ντε λα Θεράμικα δίνει ένα πολύ μικρό προβάδισμα στην Βιγιαρεάλ, πρακτικά είναι μία 50-50 κατάσταση.
Αν κάτι έχει να ανησυχεί περισσότερο ο Αρτέτα είναι το γεγονός πως η ομάδα του δέχθηκε φέτος γκολ στο Έμιρεϊτς από Μόλντε, Ραπίντ Βιέννης, Ολυμπιακό και Σλάβια Πράγας, ενώ είχε δεχθεί δύο γκολ ως τυπικά γηπεδούχος από την Μπενφίκα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και θα είναι δύσκολο να κρατήσει στο μηδέν μία καλοδουλεμένη Βιγιαρεάλ, η οποία μάλιστα μετρά εννέα σερί νίκες στην συγκεκριμένη διοργάνωση!