Η Ρέιντζερς ισοφαρίστηκε στο 90’ από την Οσιγιεκ, με αποτέλεσμα να μείνει η στήλη για 5ο διαδοχικό ματς μακριά από τις επιτυχίες. Δεν διάγουμε το καλύτερο δυνατό διάστημα και απλά πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν οι επιτυχίες!
Πάμε στην εκκίνηση της Τσαμπιονσιπ και πλέον μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς της νέας σεζόν, με τις βρετανικές κατηγορίες να βρίσκονται ήδη… καθ’ οδόν! Σήμερα κάνει πρεμιέρα η Τσάμπιονσιπ με την αναμέτρηση της Ρέντινγκ με τη Ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει τελείως διαφορετικά πρόσωπα στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν. Η Ρέντινγκ ηταν κάκιστη, δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα ματς, ενώ στο τελευταίο έχασε με το βαρύ 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας και γενικά δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνά της.
Πάμε και προς την μακράν καλύτερη Ντέρμπι, η οποία μετράει 4 νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε φιλικά προετοιμασίας, επικράτησε με 2-1 της Γουλβς στο τελευταίο και γενικά βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό σημείο ετοιμότητας λίγο προτού ξεκινήσει επίσημα η νέα σεζόν. Εχει καταφέρει να σκοράρει συνολικά 11 τέρματα στα 5 τελευταία ματς και λογικά απόλυτα θα πάμε στο διπλό το οποίο προσφέρεται στο αρκετά υψηλό 2.25.