Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Μανίσα και Σαλόν δεν μας δικαίωσαν χθες μιας και έχασαν. Πάμε να αλλάξουμε σήμερα την... τύχη μας.
Δύο επιλογές και σήμερα, μία από Τουρκία, μία από την Ισπανία. Η Εφές υποδέχεται την νεοφώτιστη Γιαβόλα στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, με τος γηπεδούχους να προέρχονται από την νίκη επί Βίρτους Μπολόνιας εκτός έδρας με 76-67. Ο Μιγιάτοβιτς αναμένεται να κάνει αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ τους και κυρίως τους ξένους για να ξεκουράσει ορισμένους όμως κι αυτοί που θα παίξουν είναι υψηλού επιπέδου.
Επίσης τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία και για τους Τούρκους να δείξουν την αξία τους. Η Γιαλόβασπορ θα κατέβει με τρεις ξένους, αφού έχει έναν τραυματία και ένας είναι προς αποχώρηση. Με βάση και τα οικονομικά της προβλήματα δεν πήρε επτά που έχει δικαίωμα, έμεινε με πέντε, τώρα με τρεις στο παρκέ, ίσως και λιγότερους στην πορεία.
Η Εφές αναμένεται να κάνει μία καλή... προπόνηση πριν το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε στην Euroleague. Πάμε το χάντικαπ στο -20,5 πόντους και το συνδυάζουμε με το Εφές over 94,5 πόντους, ένα line που είναι εφικτό, με την απόδοση άνω του διπλασιασμού.
Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τον αγώνα της Γρανάδα με την Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι έχασαν στην πρεμιέρα με 91-65 από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ρεκόρ 8-0 στην σεζόν, αν υπολογίσουμε τους αγώνες του Διηπειρωτικού και του Supercopa τα οποία κατέκτησε.
Κέρδισε στην πρεμιέρα με 90-73 την Χιρόνα και με 92-85 την Οστάνδη στην Ευρώπη. Η Μάλαγα είναι «καυτή» και θα πάμε το χάντικαπ στο -6,5 πόντους και θα το συνδυάσουμε με το over 156,5 πόντους, ένα line που έχουν ξεπεράσει οι δύο ομάδες στα πρόσφατα παιχνίδια τους.