Έλαβες τα δώρα* σου; 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
Έλαβες τα δώρα* σου; 🎁
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα πέσουν... κορμιά στο Άλμπα-Ολυμπιακός

Σταμάτης Μουρελής
Σταμάτης Μουρελής
29 Δεκεμβρίου 2023 - 07:26
29/12/2023 - 07:26

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Οι Ουτουρού και Καλάθης μας δικαίωσαν πανηγυρικά σχεδόν από το... ημίχρονο και κάναμε ένα καλό ταμείο. Πάμε να συνεχίζουμε έτσι για να κλείσουμε ιδανικά την χρονιά.

Σήμερα έχει Euroleague, Ισπανία, Τουρκία και άλλα πρωταθλήματα μιας και λόγω Πρωτοχρονιάς οι αγώνες γίνονται νωρίτερα. Αρκετές επιλογές, ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη.

Αυτή θα είναι από την Euroleague όπου στο Βερολίνο η Άλμπα (3-13) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (8-8). Οι Γερμανοί προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ενώ εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-5 με 79.1 πόντους στην επίθεση και 83.1 στην άμυνα. Άρα χάνουν με μία διαφορά 4 πόντων μέσο όρο.

530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* με κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€ EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός φέτος εκτός έδρας έχει πολλά προβλήματα, το ρεκόρ του είναι αρνητικό με 3-4, πετυχαίνοντας 75.1 πόντους ενώ δέχεται 74.7 πόντους. Κερδίζει λοιπόν με 0.4 πόντους μέσο όρο. Η Άλμπα παίζει για την... τιμή της, ο Ολυμπιακός «καίγεται» καθώς μία νέα απώλεια θα τον απομακρύνει από την πρώτη οχτάδα. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, η Άλμπα παλεύει τα ματς της, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεν τον πρώτο λόγο αλλά θα είναι ένα δύσκολο βράδυ.

Η επιλογή μας θα είναι καμία ομάδα να νικήσει με 6+ πόντους.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
29/12
21:00
Άλμπα
- Ολυμπιακός
Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ πόντους 10.00
2.87
Stoiximan
67-94 -10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
LOST
29/12 - 21:00
Άλμπα
- Ολυμπιακός
Πρόταση
Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ πόντους
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
67-94
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ