Καλημέρα, καλημέρα!
Μετά από έναν γεμάτο Μάιο, οι δύο προηγούμενες μέρες αποτέλεσαν μέρες χαλάρωσης. Μια χαλάρωση απαραίτητη, ιδιαίτερα ύστερα από την ήττα της στήλης την Κυριακή. Μια ήττα που προκλήθηκε αποκλειστικά από την λανθασμένη επιλογή μου να πάω στη Νιούκαστλ, η οποία παρά τη δική της ήττα, είδε να επιβεβαιώνεται το μοναδικό σενάριο το οποίο την έστελνε στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως και να έχει, αραιή η δράση τις τελευταίες ημέρες. Μια ήπια χαλάρωση μέχρι την κορύφωση με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο. Προηγείται ο αποψινός του Κόνφερενς Λιγκ, όπου η ισπανική Μπέτις κοντράρεται με την αγγλική Τσέλσι. Η τελευταία το φαβορί από την εκκίνηση της διοργάνωσης, επιβεβαίωσε τον τίτλο της, φτάνοντας τουλάχιστον μέχρι το τέλος. Η Μπέτις, ως εκπρόσωπος της Ισπανίας δεν αποτελεί κάποια μεγάλη έκπληξη, σε έναν θεσμό που γενικά ευνοούνται αδύναμες ομάδες να διακριθούν, όπως είδαμε και φέτος να συμβαίνει με τη Γιαγκελόνια και την Τσέλιε, οι οποίες έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά.
Απόλυτη Προσφορά* γνωριμίας από την Novibet!
Μπάλα θα παίξω με δύο παίκτες οι οποίοι ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Ο λόγος για το μέχρι πρότινος «μαύρο πρόβατο» στη Γιουνάιτεντ, τον Άντονι, ο οποίος αναγεννήθηκε στη Ρεάλ Μπέτις, αλλά και τον Κόουλ Πάλμερ, οποίο έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα του. Κι όπου πολλά μπορούμε να αναφέρουμε τη συνεισφορά σε 23 γκολ, με 15 τέρματα και 8 ασίστ.
Η Novibet προσφέρει Super Ενίσχυση* στη μια τελική των δύο τους. Από το αρχικό 2.10, το ανεβάζει στο 3.00, απόδοση η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Σε αντίθεση με τον τελικό του Γιουρόπα που δεν υπήρχε φαβορί, εδώ η Τσέλσι έχει το προβάδισμα, ενώ θα μπει στο τερέν κουβαλώντας αυτόν τον τίτλο. Πάντως οι αποδόσεις δεν βοηθάνε να τη στηρίξουμε, οπότε το κοίταγμα στα εναλλακτικά αποτελεί μονόδρομο. Πολύ καλή η σκέψη να βρουν τέρμα, τουλάχιστον σε τελική τους, οι μπροστάρηδες των δύο ομάδων.
Καλή επιτυχία.
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.