Καλημέρα, καλημέρα!
Ακόμα ένα ταμείο για τη στήλη. Η Β. Μακεδονία πέρασε με το ισχνό 1-0 από την έδρα του αδύναμου Καζακστάν, πήρε το τρίποντο στη μάχη που θα δώσει για τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ ταυτόχρονα πλήρωσε και το διπλό στον διπλασιασμό. Η στήλη λογικά θα κλείσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν (6,3% ROI), μιας και πλησιάζουν και οι διακοπές. Απολογισμό βέβαια στο τέλος.
Η αλήθεια είναι το μικρό πρόγραμμα έχει ευκολότερο το διάβασμα. Λιγότερες επιλογές, λιγότερες και οι «εξισώσεις» που έχουν να λυθούν. Θα πήγαινα αρχικά με Πολωνία, αλλά εδώ και λίγες μέρες έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος με την απόφαση Πρόμπιερς να αποκαθηλώσει τον Λεβαντόφσκι από την αρχηγία της ομάδας. Οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα έχει χωριστεί στα δύο. Ας τα βρούνε μεταξύ τους. Εμείς μακριά κι αγαπημένα.
Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση και προϋποθέσεις τζίρου!
Θα ασχοληθώ σε ακόμα μία στήλη με το τουρνουά νέων «Μορίς Ρεβεγιό». Είχα τιτλοφορήσει κείμενο λίγες μέρες πριν «Ψηλά ο πήχης για τη Δανία». Οι Σκανδιναβοί μετά από δύο αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι, ενώ φαίνεται πως διαθέτουν αν όχι το πιο αξιόπιστο, αλλά ένα από τα πλέον αξιόπιστα σύνολα. Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και με Χ συνεχίζει δεδομένα (στην ισοπαλία οι ομάδες χτυπάνε πέναλτι με την νικήτρια να παίρνει 2 βαθμούς και τη χαμένη 1 βαθμό). Η Ιαπωνία δεν παρουσίασε τη γνωστή μαχητικότητα που μας έχει συνηθίσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απόψε θα παίξει τα ρέστα της, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν είναι και ο πλέον ευκολοκατάβλητος.
Εδώ το «Χ» παίζει πολύ δυνατά, το οποίο και θα πονταριστεί. Ούτως η άλλως, τη Δανία δεν τη χαλάει και η ισοπαλία.