(1) Νέο εισερχόμενο 📧 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
(1) Νέο εισερχόμενο 📧
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γενικά Άρθρα

«Γκρεμίζεται» το διπλό της Μπράγκα

29 Ιανουαρίου 2020 - 13:03

Ημέρα με λίγες αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις να είναι αισθητές.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και στη Λίβερπουλ. Ο άσος έχει το 16% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 14% και το διπλό το 70%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα Μάντσεστερ Σίτι και Μάμντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 75%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 12% και το διπλό στο 13%.

Ακολουθεί το ματς Ρέιντζερς – Ρος Κάουντι με τον άσο να έχει 90% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 7%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 3%.

Έπεται το παιχνίδι Ίντερ - Φιορεντίνα, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 80%. Η ισοπαλία βρίσκεται 12%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 8%.

Σημαντικές μεταβολές

Στο Κύπελλο Ισπανίας πέφτει ο άσος της αναμέτρησης Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ από το 3.70 στο 3.30 και ο άσος του Μπανταχόθ - Γρανάδα από το 3.71 στο 3.30.

Στην Α' Πορτογαλίας υποχωρεί το διπλό του αγώνα Μορεϊρένσε – Μπράγκα από το 1.80 στο 1.50, ενώ Κύπελλο Κύπρου το διπλό του ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού από το 3.99 στο 3.73.