Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, όπου δραστηριοποιείται από το 2013, έχει καταφέρει να προσελκύσει ένα σημαντικό κομμάτι πελατών. Η χρονική συγκυρία των capital controls και των «αναγκαστικών» ηλεκτρονικών συναλλαγών τη βοήθησε να επεκτείνει πολύ το πελατολόγιό της. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες δεν βρίσκονταν εξαρχής στο στόχαστρο των εργασιών της, όμως ολοένα και περισσότερες πλατφόρμες τη συμπεριλαμβάνουν στους τρόπους πληρωμής, μαζί με τα γνωστότερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill, Neteller και Paypal.

Στο άρθρο αυτό θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ώστε να κρίνετε αν θα τη χρησιμοποιήσετε, καθώς και τη διαδικασία έναρξης λογαριασμού και ταυτοποίησής του.

Oι 3 καλύτερες στοιχηματικές για κατάθεση με Viva Wallet

Πλατφόρμα
winmasters bonus 1

Γιατί να παίξετε με Viva Wallet

 • Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι ότι πρόκειται για ελληνική πλατφόρμα. H Viva Υπηρεσίες Πληρωμών Α.Ε. μετράει ήδη αρκετά χρόνια παρουσίας (ιδρύθηκε το 2010), έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες (capital controls) και ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στις συναλλαγές της. Η πλατφόρμα έχει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδας, άρα γι’ αυτούς που λειτουργούν στον ελληνικό χώρο είναι μια επιπλέον ασφάλεια των συναλλαγών σας.
 • Η εξυπηρέτηση γίνεται απευθείας στην ελληνική γλώσσα, οπότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα να συνεννοηθείτε.
 • Η υπηρεσία προσφέρει επίσης την Viva Wallet Card, την προπληρωμένη κάρτα σε πλαστική μορφή, η οποία εκδίδεται και φτάνει στα χέρια σας μέσα σε δύο εβδομάδες (με κόστος 4,99 ευρώ) αλλά και μια εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών μέσω κινητού, έτσι ώστε να μπορέσετε να «επενδύσετε» πολύ πιο εύκολα τα στοιχηματικά σας κέρδη. Η πλατφόρμα έχει επενδύσει πολλά στην ανάπτυξη του application της μέσω κινητού και παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις.
 • Πρόσθετο στοιχείο ασφάλειας είναι ότι κάθε φορά που γίνεται συναλλαγή μέσω της Viva Wallet λαμβάνετε (εφ’ όσον, βέβαια, το επιθυμείτε) ένα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε, λοιπόν, να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές σας και να έχετε το νου σας σε περίπτωση που κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας εν αγνοία σας.
 • Έχετε τη δυνατότητα να «φορτώσετε» τον λογαριασμό σας στη Viva Wallet με πολλούς τρόπους, μέχρι και με απευθείας έμβασμα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Κορυφαίες αποδόσεις, γρήγορες πληρωμές, καθημερινές προσφορές

Παίξε Νόμιμα

Γιατί να μην παίξετε με Viva Wallet

 • Tο σημαντικότερο μειονέκτημα, το οποίο βέβαια μειώνεται με τον καιρό, είναι ότι η Viva Wallet δεν προσφέρεται ως τρόπος πληρωμής σε όλες τις πλατφόρμες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στοιχηματικά στην ελληνική αγορά. Πριν δοκιμάσετε, λοιπόν, να δημιουργήσετε λογαριασμό, βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα, στην οποία θέλετε να ποντάρετε, έχει τη Viva Wallet στους τρόπους πληρωμής της.

 • Παρ’ ότι υπάρχει η επιλογή της Viva Wallet Card, με αυτήν δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη μέσω ATM, όπως γίνεται με άλλα διεθνή ηλεκτρονικά «πορτοφόλια».
 • Το πλεονέκτημα της ασφάλειας, το οποίο εγγυάται η αδειοδότηση της πλατφόρμας από την Τράπεζα της Ελλάδας, μπορεί για κάποιους πελάτες με «στοχευμένους» λογαριασμούς ή αδυναμία δήλωσης των εσόδων τους να μετατραπεί σε μειονέκτημα.
 • Το όριο των συναλλαγών σας είναι χαμηλό σε περίπτωση που επιλέξετε να μην ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας. Δεν ξεπερνάει τις 2.500 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες που δέχονται Viva Wallet

Πλατφόρμα
sportingbet bonus
bwin 700x350
goalbet bonus
winmasters bonus 1
vistabet bonus
interwetten bonus και πληροφορίες εγγραφής

Πώς θα κάνετε λογαριασμό στη Viva Wallet

Η διαδικασία εγγραφής στη Viva Wallet είναι πολύ απλή και γρήγορη.

 1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της paysafe στη διεύθυνση: https://www.vivawallet.com/el-gr/

Παρά το γεγονός ότι η σελίδα είναι στα ελληνικά, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει εξαρχής να δηλώσετε τη χώρα κατοικίας σας. Επιλέξτε την από την προτεινόμενη λίστα.

 1. Κλικάρετε πάνω στο κουμπί «ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ».
 2. Θα εμφανιστεί μια φόρμα, στην οποία θα κληθείτε να δώσετε το ενεργό email σας. Αφού το κάνετε, η πλατφόρμα θα σας στείλει ένα link στο email σας, στο οποίο θα ανοίξει η φόρμα καταχώρησης των στοιχείων σας. Προσοχή: Τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι τα απολύτως προσωπικά σας και απολύτως ακριβή, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές απ’ αυτό το λογαριασμό.
 3. Στο κινητό τηλέφωνο που καταχωρήσατε, θα σας σταλεί ένας τετραψήφιος κωδικός. Πληκτρολογήστε τον στο συγκεκριμένο πεδίο, ώστε να επαληθεύσετε ότι όντως είστε ο κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου.

Μετά απ’ αυτά ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσετε.

Live Στοίχημα Σε Όλα Τα Ματς. Άνοιγμα Λογαριασμού Εδώ!

Παίξε Νόμιμα

Πώς θα κάνετε ταυτοποίηση στη Viva Wallet

Όλες οι πλατφόρμες που προσφέρουν «ηλεκτρονικά πορτοφόλια» σας ζητούν να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας. Με τη Viva Wallet το κίνητρο είναι σημαντικό, δεδομένου ότι το ετήσιο όριο συναλλαγών για χρήστες που δεν έχουν ταυτοποιηθεί βρίσκεται στις 2.500 ευρώ, ενώ για τους ταυτοποιημένους χρήστες εκτοξεύεται στα 35.000 ευρώ.

Για να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας στη Viva Wallet πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα δύο έγγραφα.

1. Φωτοτυπία εγγράφου ταυτότητας (αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου), στην οποία θα φαίνεται ευκρινώς η φωτογραφία σας. Εννοείται ότι στην περίπτωση της ταυτότητας θα πρέπει να στείλετε και τις δύο όψεις.
2. Ένα αντίγραφο πρόσφατου (μέχρι τριών μηνών) λογαριασμού κοινωφελούς οργανισμού (ύδρευσης, ηλεκτρικού, υπηρεσίας φυσικού αερίου) που έχει εκδοθεί στο όνομά σας. Σε αυτόν πρέπει να φαίνεται, εκτός φυσικά από το όνομά σας, η διεύθυνση κατοικίας σας και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Επειδή η πλατφόρμα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, δεν έχει πρόβλημα με τα έγγραφα που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. παλιά αστυνομική ταυτότητα).

bwin 700x350
bwin για νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι! 21+

Παίξε Νόμιμα

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Paysafe

Η κάρτα Paysafe αποτελεί πια έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους συναλλαγών των Ελλήνων παικτών […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ