ΠΟΣΟ... GURU ΝΙΩΘΕΙΣ;

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ EURO 2024
  • & ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ
  • ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Η bwin στo πλευρό ευάλωτων κοινωνικών ομάδων οι οποίες πλήττονται από την κρίση του Κορωνοϊού

image

Η bwin, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που λαμβάνει αναφορικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού στη χώρα μας, βρίσκεται δίπλα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στηρίζοντας τις δράσεις της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» αλλά και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που σχετίζονται με τον ιό.

Γιατροί του Κόσμου

Συνεχίζοντας για τρίτη συνεχή χρονιά την υποστήριξη στις πρωτοβουλίες της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου», η bwin συμβάλλει καλύπτοντας μέρος των απαιτούμενων εξόδων για:

– Τη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης μοναχικών ή ηλικιωμένων, χωρίς άμεσο υποστηρικτικό περιβάλλον και με χρόνια νοσήματα. Μέσω της γραμμής θα υπάρχει η δυνατότητα να συνταγογραφείται η όποια αγωγή λαμβάνουν και μετέπειτα κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα τους την παραδίδει κατ’οίκον. Αναμένεται να επωφεληθούν άμεσα περίπου 800 άνθρωποι.

– Το streetwork για άστεγους και χρήστες ουσιών με ομάδα άμεσης παρέμβασης στο δρόμο που τους ενημερώνει για την προστασία από τον Κορωνοϊό. Παράλληλα, μοιράζει ειδικά kits τα οποία περιλαμβάνουν: απολυμαντικό χεριών, μάσκες και γάντια. Αναμένεται να επωφεληθούν άμεσα περίπου 100 άνθρωποι.

Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Συνεχίζοντας, η bwin, συνδράμει στις προσπάθειές της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», στηρίζοντας ευάλωτες οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Ως συνέπεια του Κορωνοϊού και των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό του, έχουν πληγεί οικονομικά οι ασθενέστερες και πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού:

– Γονείς παιδιών με αναπηρία και άλλα χρόνια νοσήματα δεν έχουν πρόσβαση σε έξωθεν βοήθεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εργαστούν, καθότι τα παιδιά χρειάζονται συνεχή, ειδική φροντίδα.
– Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα και μονογονεϊκές οικογένειες έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Για τους επόμενους τρεις μήνες η bwin, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, θα «υιοθετήσει» αυτές τις οικογένειες για να αποκτήσουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά της καθημερινής τους διαβίωσης. Παράλληλα μέσω της συμβουλευτικής Γραμμής 11525 της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», θα λάβουν από ειδικούς θεραπευτές την απαραίτητη ψυχολογική καθοδήγηση και ενδυνάμωση για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η εταιρεία μας εφάρμοσε την εργασία από το σπίτι και παράλληλα συνέχισε την στήριξή της σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ως εφαρμογή της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Μέσω συγκεκριμένων πρωτοβουλιών σε συνεργασία με Οργανισμούς και ΜΚΟ που διαχρονικά στηρίζει, θα βρεθεί δίπλα σε δεκάδες συνανθρώπους μας σε ανάγκη»

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι