«Κατρακυλάει» ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου

«Κατρακυλάει» ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου
Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με λίγες αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις των ομάδων να είναι αρκετά αισθητές.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στη Γερμανία και στην Αργεντινή. Ο άσος έχει το 52% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 25% και το διπλό το 23%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Μασέιο και Ιντερνασιονάλ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 22%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 29%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 49%.

Ακολουθεί το ματς Μποταφόγκο – Γκοϊάς με τον άσο να έχει 42% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 30%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 28%.

Σημαντικές μεταβολές

Μεταβολές έχουμε στη Βραζιλία και το παιχνίδι Μποταφόγκο – Γκοϊάς, εκεί όπου το διπλό καταγράφει πτώση από το 3.98 στο 3.35. Στην ίδια διοργάνωση καθοδική… πορεία έχει πάρει το διπλό στην αναμέτρηση Κρουζέιρο – Φλουμινένσε από το 3.95 στο 3.80, αλλά και το διπλό της Παλμέιρας κόντρα στη Σάντος από το 2.75 στο 2.70.

Μεγάλη πτώση παρατηρούμε στον άσο της αναμέτρησης Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου από το 2.09 στο 1.50, αλλά και στο διπλό του αγώνα Στόκπορτ – Χάρτλπουλ από το 2.96 στο 2.80.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ