ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΒΗΜΑ 1
  • ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΗΜΑ 2
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΗΜΑ 3

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικά Νέα Πρόγραμμα και Αποδόσεις

Πρόγραμμα και Αποδόσεις

-
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Προγνωστικά Το DNB της ημέρας

Το DNB της ημέρας

-

Με σημαντικές απουσίες στην Τρίπολη η ΑΕΚ

Λίγες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις ομάδες να αγωνίζονται με αρκετά και σημαντικά προβλήματα.

Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο και με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδος. Για τους γηπεδούχους ο κόουτς Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κώτσιρα, Μ. Φερνάντεθ, Μαρτίνεθ, Καπίγια και Ματρικάρντι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Για την ΑΕΚ υπάρχουν σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής είναι οι Λιβάγια, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Βράνιες, Γιακουμάκης και Μπάρκας. Προπονήθηκε ο νεοφερμένος Σιμάνσκι, αλλά είναι νωρίς ακόμη για συμμετοχή.

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολίμπια Μιλάνο, για την Euroleague. Για τους Ισραηλινούς ο Αμερικανός σέντερ Ταρίκ Μπλακ απουσιάζει πολύ καιρό και ίσως δεν προλάβει να γυρίσει αυτή τη σεζόν. Εκτός είναι και ο Ισραηλινός φόργουορντ Ομρί Κάσπι, αλλά και ο γκαρντ ΝτιΜπαρτολομέο. Για τη Μιλάνο, επέστρεψε ο Σέρβος γκαρντ Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Τζεφ Μπρουκς και Μορασκίνι. Παραμένει εκτός ο Αμερικανός γκαρντ Σέλβιν Μακ, ενώ παραχωρήθηκε στην Τενερίφη ο Αμερικανός φόργουορντ Άαρον Ουάιτ (δανεικός).

Τελευταία μας… στάση θα είναι η αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Μπαρτσελόνα, για την Euroleague. Για τους Τούρκους δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον κόουτς Ομπράντοβιτς να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Για τη Μπαρτσελόνα, οι βασικοί δείχνουν κουρασμένοι ενώ οι αναπληρωματικοί είναι… ανεπαρκείς. Μόνιμα εκτός από την αρχή της σεζόν οι γκαρντ Τομάς Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Μην ξεχασεις να διαβασεις

Τοπ Στατιστικά
16/10/2021 - 09:45
Η συντακτική ομάδα του Bet-Hoven.net αναζητάει καθημερινά τα κορυφαία στατιστικά που αφορούν τα σημαντικότερα παιχνίδια […]
Τζίροι & Αλλαγές Αποδόσεων
16/10/2021 - 11:45
Η καθημερινή συνήθεια των παικτών του στοιχήματος είναι να μελετάνε τα παιχνίδια όπου συγκεντρώνεται ο […]

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι