«Σορτάρει» ο άσος της Ουαλίας

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με πολλές αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις στα προκριματικά του Euro, του Mundial και στο Copa Africa να είναι στο επίκεντρο.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στην Ουαλία και στην Ουγγαρία. Ο άσος έχει το 60% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 25% και το διπλό το 15%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Ολλανδία και Εσθονία, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 95%. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 4% και το διπλό στο 1%.

Ακολουθεί το ματς Σαν Μαρίνο – Ρωσία με τον άσο να έχει 1% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 1%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 98%.

Έπεται το παιχνίδι Σλοβενία – Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 80%. Η ισοπαλία βρίσκεται 15%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων στο 5%.

Σημαντικές μεταβολές

Στα προκριματικά του Euro 2020, υποχωρεί ο άσος της αναμέτρησης Ουαλία – Ουγγαρία από το αρχικό 1.79 στο 1.61 και το διπλό του Πολωνία – Σλοβενία από το 5.70 στο 5.15.

Στα προκριματικά του Euro U21, καθοδική… πορεία έχει το διπλό του αγώνα Νορβηγία – Πορτογαλία από το 1.79 στο 1.65, ενώ στο Β. Ιρλανδία – Ρουμανία υποχωρεί το διπλό από το 1.72 στο 1.65.

Στο Copa Africa πέφτει το διπλό της αναμέτρησης Αιθιοπία – Ακτή Ελεφαντοστού από το 1.73 στο 1.62 και ο άσος του Ισημερινή Γουινέα – Τυνησία από το 4.60 στο 4.10.

Στα προκριματικά του Mundial 2022, πτώση παρατηρούμε στον άσο του αγώνα Λίβανος – Βόρεια Κορέα από το 1.94 στο 1.78 και στο διπλό του Υεμένη – Σιγκαπούρη από το 4.34 στο 3.60.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ