510 ΔΩΡΑ* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
510 ΔΩΡΑ* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενισχυμένη όσο ποτέ για την άνοδο

Δημήτρης Σιώρης
Δημήτρης Σιώρης
14 Αυγούστου 2023 - 14:06
14/08/2023 - 14:06

Καλησπέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια στη Σαουδική Αραβία, αλλά οι αποδόσεις δεν βοηθάνε. Μόλις βγήκαν οι αποδόσεις για την αυριανή πρεμιέρα στη Β’ κατηγορία και θα πάω στον αγώνα Αλ ΚουάντσιαΑλ Αντάλχ.

Η Αλ Κουάντσια είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας και έχει κάνει εξωπραγματικές μεταγραφικές κινήσεις για τα δεδομένα της λίγκας. Οι ξένοι που έχουν αποκτηθεί είναι ο γκολκίπερ Ρόμπλες, ο στόπερ Άλβαρο Γκονζάλεθ, ο περσινός β’ σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’, Τουρκίας Ντιανέ, ο Καρίγιο, ο Λουτσιάνο Βιέτο και ο μέσος Πάουερ, ενώ ήρθαν και αρκετοί ποιοτικοί γηγενείς. Στον πάγκο βρίσκεται ο Ρόμπι Φάουλερ.

Η Αλ Ανταλάχ πέρυσι «αυτοκτόνησε» την τελευταία αγωνιστική χάνοντας 2-0 στην έδρα της από την αδιάφορη Αλ Ιτιφάκ και υποβιβάστηκε. Έχουν υπάρξει αναμενόμενα αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ και οι ξένοι που ήρθαν δεν είναι από το πάνω ράφι. Θα βρίσκεται πάντως στην ομάδα ο Φάνης Μαυρομάτης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
15/08
20:00
Αλ Κουάντσια
- Αλ Ανταλάχ
1 12.00
2.57
2-1 +18.84
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
15/08 - 20:00
Αλ Κουάντσια
- Αλ Ανταλάχ
Πρόταση
1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
12.00
2-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ