PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΩΡΕΑΝ* ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

-
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Οι καλυτεροι tipsters

Το στοίχημα αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι τόσο στη χώρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό οι παίκτες του στοιχήματος μελετούν, αναζητούν πληροφορίες, αναλύουν στατιστικά και αξιολογούν αποδόσεις προκειμένου να καταλήξουν σε συγκεκριμένες επιλογές. Όλη η παραπάνω διαδικασία εκτελείται και από μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων που βάζουν μια περισσότερο επαγγελματική πινελιά. Ο λόγος για τους tipsters, εκείνους δηλαδή που φιλτράρουν τα πάντα γύρω από μια αναμέτρηση προκειμένου να καταλήξουν σε εκτιμήσεις και προγνωστικά.

Κάθε tipster έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης του αντικειμένου, κάτι που συνεπάγεται πως ποικίλλει και ο τρόπος παιχνιδιού. Χωρίς να πάρουμε θέση κρίνοντας την ικανότητα τους, εδώ στην ομάδα του Bet-hoven.net συντάξαμε το παρακάτω άρθρο έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να φέρουν οι καλύτεροι tipsters.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα μπορέσεις να λύσεις όλες τις απορίες σου…


 

➤ Για το πως αξιολογούμε τον tipster στα over

➤ Για το ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των κορυφαίων tipsters

➤ Για το ποια είναι η σημασία των free tipsters και τo φαινόμενο των social tipsters

 

Ο καλύτερος tipster sta over

Ο καλύτερος tipster sta overO οδηγός που έχετε ανοίξει στοχεύει σε μια γενική ανάλυση των tipsters και της αποστολής που έχουν να φέρουν σε πέρας. Με το στοίχημα όμως να επιμερίζεται πλέον σε πολλές αγορές, δεν μπορεί παρά να γίνει ιδιαίτερη μνεία στα χαρακτηριστικά των tipsters σε ότι αφορά την αγορά των over. Με δεδομένο πως πρόκειται για μία εκ των δημοφιλέστερων στοιχηματικών αγορών, θα πρέπει να υπάρχει και ειδική αξιολόγηση των tipsters στα over.

 O καλύτερος τρόπος να ελέγξουμε έναν tipster sta over δεν είναι άλλος από το να εξετάσουμε τις αγορές από τις οποίες προκύπτουν οι επιλογές του. Το over δεν απευθύνεται αποκλειστικά στα γκολ μιας αναμέτρησης, αλλά το συναντάμε και στα κόρνερ, τις κάρτες, ακόμα και στα φάουλ ή τα πλάγια. Παράλληλα, παρατηρείται τελευταία πως μια μεγάλη μερίδα παικτών στρέφεται ολοένα και περισσότερο στις εναλλακτικές αυτές αγορές. Συνεπώς, είναι σημαντικό ένας tipster που καταπιάνεται με τα over να διαθέτει αρκετά διευρυμένο μενού αγορών, να είναι σε θέση να εξάγει συμπεράσματα γύρω από τις αγορές αυτές και να μην περιορίζεται στο over που αφορά τα γκολ μιας αναμέτρησης.

Συνεχίζοντας το πως αξιολογούμε τον tipster που κρίνει σωστά τα over, βάζουμε στο μικροσκόπιο και τον τρόπο που προσεγγίζει το παιχνίδι του ως προς τα προσφερόμενα lines. Το over δεν περιορίζεται στο line των 2.5 γκολ. Έτσι, σε αναμετρήσεις όπου – βάσει ανάλυσης και στατιστικής – προμηνύεται υψηλό σκορ, ο tipster πρέπει να έχει κατά νου και μεγαλύτερα lines. Από εκεί και πέρα, ένας έμπειρος tipster λαμβάνει πάντα υπόψη και τα ασιατικά χάντικαπ στα γκολ, μια αγορά που του δίνει τη δυνατότητα είτε για συντηρητικό παιχνίδι (πχ over 2) είτε για παιχνίδι με περισσότερο ρίσκο (πχ over 3).

Το τελευταίο κομμάτι αφορά καθαρά την ειδησεογραφία που είναι πάντα απαραίτητη και πρέπει να συνυπολογίζεται από τον εκάστοτε tipster όταν πρόκειται για στοίχημα στα over. Αυτό που είναι καίριο εδώ, είναι το πως αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει τις απουσίες επιθετικών ή τις επιστροφές αμυντικών έτσι ώστε να εξάγει σωστά συμπεράσματα. Για παράδειγμα η επιστροφή του Ρονάλντο στην επίθεση της Γιουβέντους ή η απουσία του Φαν Ντάικ από την αμυντική σύνθεση της Λίβερπουλ είναι στοιχεία που δύναται να αλλάξουν την ισορροπία μιας αναμέτρησης και κατά συνέπεια το δείκτη του σκορ.


Μελέτη Περίπτωσης
   

Έστω ότι για το Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λίβερπουλ και οι τελευταίες ειδήσεις θέλουν τον σταρ Ρονάλντο τελικά να αγωνίζεται και τον Φαν Ντάικ να μην ξεπερνάει τις ενοχλήσεις και να μένει εκτός αποστολής.


   
  art  

Η ερμηνεία των ειδήσεων αυτών δεν είναι άλλη από την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης της Γιουβέντους και τη σημαντική απουσία στα μετόπισθεν της Λίβερπουλ.


   
    Ο συνδυασμός τους – βάσει λογικής πάντα – ενισχύει τις πιθανότητες επαλήθευσης του over, κάτι που πρέπει ο tipster να λάβει σοβαρά υπόψη.    

Οι καλύτεροι Έλληνες tipsters

Σε κάθε χώρο υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που κρίνουν τελικά ποιοι είναι οι καλύτεροι. Το ίδιο ισχύει και στον ανταγωνιστικό χώρο του στοιχήματος και η έννοια του tipster μόνο αφηρημένη δεν είναι. Η δουλειά ενός tipster μπορεί να εκφράζεται μέσω λίγων λέξεων (πχ Άρσεναλ – Λίβερπουλ over 3.5) αλλά η αλήθεια είναι πως πίσω από το τελικό πόρισμα υπάρχει αρκετή προεργασία. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τους καλύτερους tipsters να ξεχωρίζουν:

➥ Ιστορικό

Προκειμένου να προσελκύσει παίκτες του στοιχήματος έτσι ώστε να τον ακολουθήσουν, ο tipster πρέπει να φροντίσει αρχικά για τη δημόσια προβολή του ιστορικού των εκτιμήσεων του και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Κι επειδή το βασικότερο όλων που απασχολεί τους παίκτες είναι φυσικά το κέρδος, ο tipster θα πρέπει να προβάλλει τις επιτυχίες του μέσω του δείκτη Yield, ο οποίος εκφράζει ποσοστιαία το συνολικό κέρδος επί του συνόλου των πονταρισμάτων που τοποθετήθηκαν. Για παράδειγμα, Yield 8% μετά από συνολικά πονταρίσματα 2.000 €, ισοδυναμεί με κέρδος 160€.

➥ Εξειδίκευση

Στο online στοίχημα έχουν πλέον ενσωματωθεί εκατοντάδες πρωταθλήματα από ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο ένας tipster να καταγράψει επιτυχία ασχολούμενος με πολλές διαφορετικές λίγκες. Θα πρέπει λοιπόν να εξειδικεύεται σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα (2 έως 4 είναι το ιδανικό) και να παραμένει πιστός σε αυτά ακόμα και στις άσχημες στοιχηματικές μέρες. Η ενασχόληση με μικρό αριθμό πρωταθλημάτων εμπλουτίζει τις γνώσεις τόσο γύρω από τις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτά όσο και σε θέματα στατιστικής, παραδόσεων και γενικότερης συμπεριφοράς τους.

    Στο ➨ Bet-hoven.net θα βρεις Προγνωστικά Στοιχήματος από tipsters που έχουν τεράστια εξειδίκευση κι εμπειρία, ο καθένας στο είδος του, ενώ είμαστε από τα λίγα στοιχηματικά site προγνωστικών, όπου υπάρχει αναλυτικό ιστορικό με ROI και Yield για τον κάθε έναν από τους τίπστερ μας!  


➥ Σταθερότητα

Πρόκειται για ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπει τους απανταχού tipsters. Η έννοια της σταθερότητας βρίσκει εφαρμογή σε δύο άκρως σημαντικές παραμέτρους:

 

Το ύψος του πονταρίσματος: Κάθε στοιχηματική πρόταση συνοδεύεται πάντα από συγκεκριμένο ποντάρισμα. Το ποντάρισμα αυτό θα πρέπει να κυμαίνεται εντός συγκεκριμένου και σταθερού εύρους (πχ 10 έως 20 ευρώ) έτσι ώστε να υπάρχει συνέπεια την οποία θα μπορούν να ακολουθούν και οι παίκτες – αναγνώστες. Είναι πολύ σημαντικό ακόμα και σε περιόδους διαδοχικών απωλειών να διατηρείται το προκαθορισμένο όριο πονταρίσματος. Σίγουρα είναι αποδεκτή μια αύξηση στο ποντάρισμα όταν υπάρχει μεγάλη πίστη για την επαλήθευση ενός συγκεκριμένου σημείου. Ωστόσο, πιθανή προσπάθεια ανάκτησης των χαμένων μέσω εκτόξευσης των πονταρισμάτων δεν ενδείκνυται καθώς υπάρχει πάντα περίπτωση να εκτροχιαστεί η διαχείριση του budget που οι παίκτες έχουν προγραμματίσει.

Το ύψος των αποδόσεων: Αντιστοίχως, θα πρέπει να υπάρχει από τους tipsters σταθερότητα σε ότι αφορά τις αποδόσεις που επιλέγονται. Δε λέμε όχι στα fun bets που κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό, αρκεί να προκύπτουν από βάσιμα στοιχεία και να αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

   

➥ Πληροφόρηση

Ο εκάστοτε tipster οφείλει να λαμβάνει γνώση όλων των απαραίτητων ειδήσεων και αφού τις συγκεντρώσει, να τις φιλτράρει και εν τέλει να τις ενσωματώσει στις επιλογές του. Σίγουρα κανείς δε μπορεί να έχει απόλυτο ποσοστό επιτυχίας, αλλά κάθε πρόβλεψη πρέπει να τεκμηριώνεται βάσει συγκεκριμένων και κυρίως έγκυρων πληροφοριών.

Free Tipsters

Οι καλύτεροι Έλληνες tipstersΟ χώρος των tipsters βρίσκεται αποδεδειγμένα σε άνοδο και δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες που μετά από κάποια χρόνια δωρεάν παρουσίας, έχουν προχωρήσει στην καθιέρωση πάγιας συνδρομής την οποία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πληρώσουν προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα προγνωστικά. Οι συνδρομές αυτές είναι συχνά ιδιαίτερα απαιτητικές και ΔΕΝ υπάρχει λόγος να προχωρήσετε σε μια τέτοια κίνηση. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα έξτρα έξοδο που απλά επιβαρύνει το κόστος του στοιχηματικού σας project. Ακόμα και σε περίπτωση επαλήθευσης των προγνωστικών, θα δείτε – λόγω της απαιτούμενης συνδρομής – να μειώνεται αισθητά το καθαρό σας κέρδος.

Το ευχάριστο νέο ωστόσο είναι πως ένας σημαντικός αριθμός των sites προγνωστικών παραμένουν πιστά στις αρχές τους και προσφέρουν δωρεάν τις εκτιμήσεις των tipsters. Στην κατηγορία αυτή ανήκει φυσικά και το Bethoven.net που παρέχει όχι μόνο δωρεάν πρόσβαση, αλλά και τη δυνατότητα αποστολής των προτάσεων των tipsters στο προσωπικό σας email. Αντίστοιχη πολιτική ακολουθεί και το Foxbet.gr, που εδώ και χρόνια προσφέρει δωρεάν την πρόσβαση στις αναλύσεις και τα προγνωστικά των πιο έμπειρων tipsters.

Social tipsters

H κοινωνία φυσικά και δεν είναι αγγελικά πλασμένη και απάτες υπάρχουν παντού, πόσο μάλλον στον χώρο του στοιχήματος. Είναι πολύ πιθανό είτε να έχετε προσωπική εμπειρία είτε να έχετε απλά ακούσει για περιπτώσεις με εισερχόμενα μηνύματα στα Social Media όπου γίνεται προσπάθεια πώλησης «άχαστων» σημείων. Τις περισσότερες φορές απαιτείται από τους επιτήδειους είτε κατάθεση σε λογαριασμό είτε αποστολή κωδικού Paysafe προτού σας αποκαλύψουν τα σίγουρα σημεία.

To τελευταίο διάστημα μάλιστα, η απάτη αυτή έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα προκειμένου να γίνει πιο πειστική και φροντίζει για την αποστολή ειδικά επεξεργασμένων φωτογραφιών με fake κερδισμένα δελτία υψηλών πάντα αποδόσεων. Στόχος των επιτήδειων είναι η προσέγγιση αρχάριων ή ευκολόπιστων παικτών που πιθανόν να λειτουργήσουν με ενθουσιασμό και τελικά να πέσουν στην παγίδα. Όταν αντιληφθείτε τέτοιου είδους φαινόμενα, οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγνοήσετε τέτοιου είδους προσεγγίσεις και σε καμία περίπτωση να μην δώσετε χρήματα προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες για «σίγουρα» σημεία.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος tipster

Μελετώντας τον παραπάνω οδηγό, είστε σίγουρα σε θέση να αξιολογήσετε τους tipsters ως προς τα βασικά χαρακτηριστικά που αναλύσαμε. Θα πρέπει ωστόσο να θυμάστε πως όσο καλή δουλειά κι αν κάνει ένας tipster και όσο σχολαστικά κι αν αναλύσει τα δεδομένα, οι 22 ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που τελικά θα κρίνουν την έκβαση μιας αναμέτρησης και κατά συνέπεια των σχετικών προγνωστικών. Με πιο απλά λόγια, ο εκάστοτε tipster μπορεί να συνεισφέρει μέχρι ένα σημείο. Αυτό ισχύει και για εσάς τους παίκτες, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο μπορεί να φτάσει ο καθένας. Αξιολογείστε τους tipsters και τον τρόπο σκέψης τους, βάλτε όμως στο παιχνίδι και τα δικά σας προσωπικά φίλτρα.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
(508 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
(341 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(419 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
(379 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
Βαθμολόγησε
(176 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.7/10
Βαθμολόγησε
(180 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(452 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(274 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
4.8/10
Βαθμολόγησε
(155 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι