Για την ανατροπή η Ζάμαλεκ

Καλησπέρα σε όλους! Κακή μέρα η σημερινή με την Αλ Ραγιάν να γνωρίζει την πρώτη της ήττα και την Ουράβα να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στην αδύναμη Γιοκοχάμα. Θα αφήσω την Ασία για την ώρα και θα πάω στον αυριανό αγώνα Ζάμαλεκ – Αρτά Σολάρ για το Confederation Cup τη δεύτερη σε τάξη διεθνή διοργάνωση της Αφρικής.
Η χρονιά για την κάτοχο του τροπαίου του 2019 Ζάμαλεκ έχει ξεκινήσει άσχημα. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο ισοπαλίες και στον α’ αγώνα έχασε 2-0 από την αυριανή της αντίπαλο στην ουδέτερη Τανζανία. Ο προπονητής Οσόριο βρίσκεται υπό πίεση και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση αποκλεισμού. Στο ρόστερ βρίσκεται ο γνώριμος μας Σικαμπάλα που πάτησε πλέον τα 37, ενώ ξεχωρίζει ο παικταράς Ζίζο.
Η Αρτά Σολάρ από το Τζιμπουτί βρίσκεται μία ανάσα από τη μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο της χώρας, που βρίσκεται σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε γνωστή για τις μεταγραφές των Σονγκ, Σόλομον Καλού και Καμενί.
Αναμένω από τη Ζάμαλεκ να δείξει χαρακτήρα και να αντιστρέψει την κατάσταση παρά τα πολλά εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Διαθέτει μία από τις πιο «βαριές» φανέλες της Αφρικής και θα εκτιμώ ότι θα αποφύγει το μέγα «κάζο». Δεν υπάρχουν επιλογές στα ασιατικά χάντικαπ για να ποντάρω στο -2 και θα πάρω την πρόκριση στο 2.20 με τον κανόνα του εκτός έδρας να είναι σε ισχύ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.