700 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
700 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το κίνητρο

Δημήτρης Σιώρης
Δημήτρης Σιώρης
12 Απριλίου 2023 - 14:18
12/04/2023 - 14:18

Καλησπέρα σε όλους! Οι επιλογές εξακολουθούν να είναι περιορισμένες στα πρωταθλήματα του Κόλπου. Οδεύουμε προς το τέλος και οι αποδόσεις είναι «εποχιακές». Θα πάω στο Κατάρ και στον αυριανό αγώνα Αλ ΑραμπίΑλ Αχλί.

Η Αλ Αραμπί σε ματς που είναι στα μέτρα της πάει… τρένο. Βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Αλ Ντουχαΐλ με ματς περισσότερο. Έχει σταθερά καλή εικόνα και η μεταγραφή του Ομάρ Αλ Σομάχ κάνει τη διαφορά. Ο Σύριος επιθετικός μπορεί να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, εντούτοις είναι ένα από τους κορυφαίους Άραβες της ιστορίας στη θέση του. Τα προηγούμενα χρόνια παρομοιάστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω του στυλ και της συχνότητας που σκοράρει.

Η Αλ Αχλί Ντόχα βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση». Δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια που έδωσε (0-1-4) και στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα. Βρίσκεται στην έβδομη θέση χάνοντας πανεύκολα τη μάχη για την τετράδα που ίσως δώσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πολύτιμος αμυντικός Καναανί (18/6) θα λείψει λόγω τιμωρίας.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
13/04
21:45
Αλ Αραμπί
- Αλ Αχλί
1 (-1 Α.Η.) 12.00
1.81
4-3 0.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
VOID
13/04 - 21:45
Αλ Αραμπί
- Αλ Αχλί
Πρόταση
1 (-1 Α.Η.)
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
12.00
4-3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ