Καλημέρα σε όλους τους φίλους, μεσόβδομαδα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική της ισπανικής λίγκας που πλησιάζει στο φινάλε της.
Για την 36η αγωνιστική η Βαγιαδολίδ υποδέχεται τη Χιρόνα σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον και παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος έχει ήδη υποβιβαστεί, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση με 27 ήττες σε 35 αγωνιστικές (4-4-27) και 85 γκολ παθητικό. Μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δείχνει να μην έχει πάθος στα παιχνίδια της.
Η φιλοξενούμενη, εσχάτως, ανέβασε «στροφές» και απέκτησε διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως ασφαλής. «Τρέχει» 10-8-17, αλλά πρόσφατα πήρε ισοπαλία με τη Λεγκανές και νίκησε τη Μαγιόρκα. Στον πάγκο της αναμένεται να είναι ο Μίτσελ που είχε απουσιάσει στο προηγούμενο ματς λόγω αρρώστιας. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, έχει ισχυρό κίνητρο και τον πρώτο λόγο για να πάρει τους τρεις βαθμούς, «διπλό» που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη, αφού η απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού είναι στους τέσσερις πόντους. Ευκαιρία να «σπάσει» και την αρνητική παράδοση που έχει στο γήπεδο της Βαγιεκάνο, που σε 11 επσικέψεις δεν έχει κερδίσει (0-2-9)! Στηρίζουμε τη νίκη της Χιρόνα.