2x5€ κουπόνια & 1016 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
2x5€ κουπόνια & 1016 🎁
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Aποφεύγοντας τη συντριβή

Μάνος Κασσωτάκης
Μάνος Κασσωτάκης
11 Ιουλίου 2024 - 11:45
11/07/2024 - 11:45

Καλημέρα σας. O Kέιν μας δικαίωσε χθες ως anytime scorer (με την απόδοση στο 3.00), ενώ πέρασαν και τα 2-3 γκολ του 1.98 στο Ολλανδία-Αγγλία 1-2, με την στήλη να κάνει ένα εξαιρετικό 2 στα 2, έχοντας τονίσει ότι οι Άγγλοι ήταν το δίκαιο φαβορί της αναμέτρησης.

Πάμε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, η αναμέτρηση Σέλμπουρν-Σεντ Τζόσεφς θα μας απασχολήσει. Δείχνει… πολλά με λίγα, αφού η «Σελς» είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και οδηγεί την κούρσα στην Ιρλανδία.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Ντάμιεν Νταφ (όπως όλες οι ομάδες της Ιρλανδίας που παίζουν Ευρώπη) δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα το τριήμερο που ακολουθεί (έδωσε νωρίτερα τους αγώνες που έπεφταν κοντά στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις) και μπορεί να αφοσιωθεί αναπόσπαστη στα δυο ματς με την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Η Σεντ Τζόσεφς είναι χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 10 Μαΐου όταν τελείωσε και το πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ (τερμάτισε 2η, το έχασε τον τίτλο για δυο βαθμούς) δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο ποντάροντας στη ρεβάνς -και στη ζέστη που θα έχει στο Γιβραλτάρ- εκτιμούμε ότι μπορεί να αποφύγει τη συντριβή. Μικρή φυσικά η απόδοση του άσου, αξίζει το combo με το Under 3,5.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
11/07
21:45
Σέλμπουρν
- Σεντ Τζόσεφς
1 & Under 3,5 10.00
2.00
Novibet
2-1 +10.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
11/07 - 21:45
Σέλμπουρν
- Σεντ Τζόσεφς
Πρόταση
1 & Under 3,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
10.00
2-1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ