Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Η Φενέρμπαχτσε όχι μόνο δεν μας δικαίωσε αλλά παραλίγο και να πάει... διακοπές από την Τουρκ Τέλεκομ, αλλά τελικά κέρδισε και πήγε στα ημιτελικά.
Σήμερα θα έχουμε δύο προτάσεις, θεωρώ πως έχουν αξία. Η πρώτη από την Ισπανία όπου η Ρεάλ που τερμάτισε στην 1η θέση και έχει πλεονέκτημα έδρας σε όλη την σειρά των πλέι οφ, υποδέχεται την 8η Μπασκόνια. Η «Βασίλισσα» μετράει 22 συνεχόμενες νίκες ενώ εντός έδρας έχει 17-0, η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ισπανία με 89.1 πόντους στην επίθεση και 76.7 στην άμυνα, διαφορά +12.4 πόντους στην νίκη.
Προσφορά* από τη Stoiximan με Κουπόνι efood & 1000 Δώρα* χωρίς κατάθεση*!
Η Μπασκόνια εκτός έχει 8-9 με 84.2 πόντους στην επίθεση και 88.3 στην άμυνα, στο -4.1 στη διαφορά πόντων. Θα πάρουμε τη Ρεάλ στο -3,5 πόντους και θα το συνδυάσουμε με το over 165,5 πόντων. Φέτος η Ρεάλ έχει 3-1 κόντρα στην Μπασκόνια, έχοντας ξεπεράσει το line πόντων στις δύο από τις τρεις νίκες της.
Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι ο άσος της Βιλερμπάν κόντρα στη Μονακό. Οι γηπεδούχοι είναι σοβαροί φέτος, ενώ στο πρωτάθλημα κέρδισαν δύο φορές τους Μονεγάσκους. Εντός έδρας ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Γαλλία με 15-0 με 93.7 πόντους στην επίθεση και 80.2 στην άμυνα, ενώ η Μονακό είχε 10-5 ρεκόρ εκτός έδρας με 85.2 πόντους στην επίθεση και 80.7 στην άμυνα.
Ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ, οπότε αξίζει να ποντάρουμε στο αήττητο της Βιλερμπάν.