Υποχωρεί το διπλό της Ιντερνασιονάλ

Υποχωρεί το διπλό της Ιντερνασιονάλ
Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ημέρα με ελάχιστες αναμετρήσεις η σημερινή, με τις μεταβολές στις αποδόσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι στο επίκεντρο.

Το πρώτο παιχνίδι σε τζίρο είναι αυτό ανάμεσα στην Αβαΐ και στην Ιντερνασιονάλ. Ο άσος έχει το 24% της προτίμησης του κοινού, με την ισοπαλία να έχει το 30% και το διπλό το 46%.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα σε Ρασίνγκ Κλουμπ και Πενιαρόλ, εκεί όπου ο άσος παίζεται σε ποσοστό 30%, όπως και η ισοπαλία (30%). Το διπλό βρίσκεται στο 40%.

Ακολουθεί το ματς Σάντος – Σεαρά με τον άσο να έχει 66% της προτίμησης του κοινού. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 24%, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων παίζεται σε ποσοστό 10%.

Σημαντικές μεταβολές

Στη Βραζιλία, πτώση παρατηρούμε στο διπλό της αναμέτρησης Αβαΐ – Ιντερνασιονάλ από το 2.16 στο 2.08, αλλά και στο διπλό του παιχνιδιού Φλουμινένσε – Ατλέτικο Παραναένσε από το 3.23 στο 3.10.

Στη Βραζιλία 2, καθοδική… πορεία έχει ο άσος της αναμέτρησης Μποταφόγκο SP – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε από το 2.58 στο 2.40, αλλά και ο άσος του αγώνα Κουιαμπά – Γκουαρανί από το 2.33 στο 2.20.

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές πλατφόρμες για Superleague

Η Superleague, η μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να αποτελεί τη «ναυαρχίδα» οποιασδήποτε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Moneysafe

H Moneysafe είναι ένα από τα πιο «λαμπερά» ηλεκτρονικά πορτοφόλια και υπηρεσία προπληρωμένων καρτών που […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχηματικές πλατφόρμες με Viva Wallet

Μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών είναι η Viva Wallet. Στην ελληνική αγορά, […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ