11
text-of-logo
Δες τη Νέα Στοιχηματική
Ανακάλυψε την νέα στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα
  • Καθημερινές Προσφορες*
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Cash Out* σε όλα τα αθλήματα
  • Αξιοπιστία και ασφάλεια

21+ / Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ / Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας / Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 / Παίξε Υπεύθυνα

Ανάληψη από paysafe: Πως γίνεται (ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ)

Η Paysafe είναι φημισμένη παγκοσμίως, καθώς παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω του online συστήματός της. Ιδρύθηκε το 2000 στην Αυστρία, βρίσκεται σε συνεχόμενη άνοδο τα τελευταία χρόνια, διότι αρκετές εταιρίες και κολοσσοί προτιμούν τη μέθοδό της στον κλάδο των πληρωμών. Για να το πούμε πιο λιανά, είναι μία προπληρωμένη κάρτα, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για online αγορές ή για οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα.

Σε κάθε κάρτα paysafe αναγράφεται πάνω της ένας 16ψήφιος αριθμός (κωδικός PIN), όπου αντιστοιχεί σε ένα ποσό χρημάτων. Τη συγκεκριμένη κάρτα μπορείς να την προμηθευτείς από κάποιο περίπτερο ή ψιλικατζίδικο, είναι τα πιο σύνηθες σημεία πώλησης. Η Paysafe ανήκει, πλέον, στον κολοσσό Paysafe Group (νόμιμος πάροχος πληρωμών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο), ο οποίος έχει στη φαρέτρα του, τις επίσης ευρέως γνωστές, Skrill και Neteller.

My Paysafecard Λογαριασμός

Μία εποχή, η Paysafe ήταν κάπως… χαλαρή στους τρόπους διαχείρισης του λογισμικού της, καθώς σου άφηνε το ελεύθερο να κινηθείς σε online «αναζητήσεις» και να κάνει ανάληψη από paysafe, έχοντας αγοράσει μόνο την κάρτα της. Δηλαδή, δεν ήταν αναγκαστικό να δημιουργήσεις λογαριασμό. Αυτή η συνθήκη σταμάτησε να ισχύει από τότε που την εξαγόρασε η Paysafe Group. Η εν λόγω εταιρία άλλαξε αμέσως τους κανονισμούς, υποχρεώνοντας τον αγοραστή να κάνει επίσημη εγγραφή, ώστε να του ανάψει το «πράσινο φως» να δραστηριοποιηθείς στις online αγορές. Αυτό παρομοιάζεται σαν ένα ηλεκτρονικό… πορτοφόλι, στο οποίο περνάτε χρήματα από τις ανάλογες κάρτες που προμηθεύετε.

Οι λόγοι που ανάγκασε την εταιρία να αλλάξει τους κανονισμούς και να τους κάνεις πιο αυστηρούς είναι ότι ήθελε να έχει «καθαρό» πρόσωπο σε κάποιον φορολογικό έλεγχο, καθώς και να καταπολεμήσει τη διακίνηση του «μαύρου χρήματος». Υπάρχουν πολλά θετικά από τη στιγμή που ανοίγετε λογαριασμό, διότι μπορείτε να βλέπετε τις συναλλαγές, πόσο υπόλοιπο έχετε από τις αγορές, ενώ προκύπτουν αρκετά bonus, αναλόγως με τη συχνότητα που χρησιμοποιείτε τις κάρτες.

Σχεδόν, σε όλα τα online «καταστήματα» πρέπει να επιβεβαιώσεις τον αριθμό κινητού σου και το email σου για να εγκριθεί και ολοκληρωθεί η δημιουργία λογαριασμού σου. Για όσους έχουν έναν απλό λογαριασμό, τα όρια λειτουργίας είναι μέχρι 2.500 ευρώ, ενώ σε έναν διευθετημένο, το όριο ανεβαίνει στα 5.000 ευρώ.

Τρόποι χρήσης της κάρτας Paysafe

Αφότου ολοκληρώσεις στο 100% η δημιουργία λογαριασμού σου, ξεκινάς τις αγορές/πληρωμές σου και όταν φτάσεις στο τέλος θα σου ζητηθεί να κάνεις σύνδεση στο λογαριασμό σου, ώστε να πληκτρολογήσεις τον 16ψήφιο κωδικό που υπάρχει στην κάρτα paysafe.

Αν τα χρήματα που έβαλες για την αγορά/πληρωμή σου δεν φτάνουν, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία, τότε μπορείς να εισάγεις ακόμα 10 κωδικούς καρτών, ενώ αν η «κίνησή» σου είναι μικρότερη από τα λεφτά του λογαριασμού σου, τότε τα ρέστα παραμένουν στο ηλεκτρονικό… πορτοφόλι σου.

Τα πλεονεκτήματα της Paysafe

Η Paysafe έχει και άλλους λόγους που μπορεί να περηφανεύεται, καθώς η δημιουργία λογαριασμού γίνεται με απλά βήματα και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Επίσης, αφού πάρεις το «ΟΚ» από την paysafe για την εγγραφή, ξεκινάς με τη μία τις αγορές/πληρωμές σου, καθώς και σε ανάληψη μέσω paysafe. Σε γλιτώνει από το να προβείς σε κάποια τράπεζα, ώστε να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα, ενώ δεν είναι αναγκαίο να αποθηκεύσεις την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σου, διότι ο κίνδυνος στον κόσμο του ίντερνετ παραμένει άλυτο πρόβλημα, αρκετοί έχασαν χρήματα από αναξιόπιστες ιστοσελίδες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ορισμένες ιστοσελίδες δεν διαθέτουν αυτό τον τρόπο πληρωμής (μέσω paysafe).

Πως κάνω ανάληψη από Paysafe;

Εφόσον κάνουμε όλα τα παραπάνω, φτάνουμε στο βασικό ερώτημα του άρθρου που είναι «πως κάνω ανάληψη από paysafe». Η συγκεκριμένη κάρτα και γενικά ο όμιλος της Paysafe οφείλει πολλά στους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι είναι βασικοί αγοραστές της κάρτας της, καθώς είναι πολύτιμο «εργαλείο» για να ξεκινήσουν να παίζουν τυχερά παιχνίδια σε νόμιμες στοιχηματικές. Για να γίνει κίνηση χρημάτων, δηλαδή η μεταφορά από paysafe σε τράπεζα, πρέπει πρώτα να ταυτοποιηθεί ο λογαριασμός. Βέβαια, για να γίνει εξαργύρωση paysafe σε τράπεζα πρέπει να υπάρχει πρώτα επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της ([email protected]), στο οποίο χρειάζονται να αποσταλούν τα παρακάτω, ώστε να γίνει paysafe ανάληψη σε τράπεζα:

  1. Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, τα οποία είναι ο κωδικός τράπεζας, ο αριθμός του λογαριασμού, το όνομα του δικαιούχου, το I-BAN νούμερο και το IBC.
  2. Το ονοματεπώνυμο σε πλήρη μορφή
  3. Φωτογραφία ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης ως αποδεικτικό της ταυτότητας

Στην περίπτωση που το Status του My Paysafecard είναι Standard, θα σας «κοστίσει» 7,50 ευρώ από την κάθε μεταφορά των χρημάτων.

ΔΕΝ θα υπάρξει καμία χρέωση συναλλαγής, εάν κάνετε αναβάθμιση σε Unlimited. Περίπου το πολύ δύο εβδομάδες χρειάζονται για να σταλούν τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet gr/info/oroi

Aκουλούθησε το Bet-hoven στα social media!
Διαβαστε επισης

Νόμιμες Στοιχηματικές

Παρατηρούμε ότι υπάρχει αρκετή σύγχυση ανάμεσα στους παίκτες αναφορικά με το τι ισχύει. Βρείτε μια απλή εξήγηση αλλά και λίστα με τις πλατφόρμες σε αυτό το άρθρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι οι τζιροι στοιχηματος

Με τη λέξη τζίρος ορίζουμε το συνολικό χρηματικό ποσό που λαμβάνει μια εταιρία από την […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συστήματα ΟΠΑΠ Κόστος

Όσοι ασχολούνται ενεργά με την στοιχηματική πιάτσα ξέρουν ότι υπάρχουν πολλών ειδών παίχτες εκεί έξω. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Προγνωστικά Στοιχήματος gift Προσφορές* Στοιχήματος graph Τζίροι & Στατιστικά