PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
  • Promo Code [FBSPORT] Εγγραφή
  • 30 έπαθλα* Ταυτοποίηση
  • Έως 100 επιπλέον δώρα* Πρώτη κατάθεση
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις

Ως γνωστόν, η βασικότερη παράμετρος του στοιχήματος δεν είναι άλλη από τις αποδόσεις. Πρόκειται για το στοιχείο που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό όλους τους παίκτες καθώς βάσει αυτού αποφασίζουν τα πονταρίσματα τους. Στο πλαίσιο αυτό, οι παίκτες αναζητούν την στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος.

Εδώ στο bet-hoven.net αναλάβαμε την απαιτητική αυτή αποστολή και έχοντας συγκρίνει όλες τις νόμιμες στοιχηματικές, προχωρήσαμε στη σύνταξη του παρακάτω άρθρου έτσι ώστε να αναδείξουμε την πλατφόρμα με τις καλύτερες αποδόσεις για κάθε δημοφιλή αγορά, συνυπολογίζοντας πάντα τη γκανιότα.

 


Στον οδηγό που ετοιμάσαμε στο Bet-hoven.net, θα δεις…


 

➤ Με βάση ποιο στοιχείο μελετούμε τις αποδόσεις στο στοίχημα

➤ Ποια είναι η κορυφαία στοιχηματική βάσει αποδόσεων, σε συγκεκριμένες αγορές

➤ Ποια είναι η στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις

 

cta_box_bg
Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “STXCOMBO” EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις στοιχήματος Σύγκριση

Η σύγκριση των αποδόσεων μεταξύ των στοιχηματικών μπορεί να φαντάζει ως μια απλή σύγκριση μεταξύ αριθμών, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία. Αυτό που περιπλέκει την αξιολόγηση μιας απόδοσης και την κάνει (ή όχι) συμφέρουσα, είναι το ποσοστό της γκανιότας (δείτε εδώ τι είναι η γκανιότα), με πιο απλά λόγια το σίγουρο κέρδος που εξασφαλίζουν οι μπουκ ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην οποία ποντάρουμε. Συνεπώς, δεν αρκεί μια απλή ματιά στο 1.80 μιας ιστοσελίδας για να συμπεράνουμε βιαστικά ότι είναι προτιμότερο από το 1.65 μιας άλλης. Η καλύτερη προσφερόμενη απόδοση αναδεικνύεται πάντα σε συνάρτηση με το ποσοστό γκανιότας που τη συνοδεύει.

Στο παράδειγμα μας δηλαδή, αν η απόδοση του 1.65 συνοδεύεται από χαμηλότερο ποσοστό γκανιότας είναι προτιμότερη και συνεπώς αυτή που πρέπει να επιλέξουμε. Τα ποσοστά της γκανιότας ποικίλουν μεταξύ των στοιχηματικών και πρέπει πάντα να τα εξετάζουμε προκειμένου να καταλήξουμε στη στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις.

 

Καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα

Στις περισσότερες πλατφόρμες συναντάμε πλέον εκατοντάδες επιλογές προς στοιχηματισμό. Ωστόσο, την πλειοψηφία των πονταρισμάτων συγκεντρώνουν σταθερά 5 συγκεκριμένες βασικές στοιχηματικές αγορές. Εδώ στο bet-hoven καταγράψαμε τις αποδόσεις των αγορών αυτών για κάθε μια, φιλτράροντας πάντα τη γκανιότα, τις συγκρίναμε μεταξύ τους και είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μαζί σας ποια πλατφόρμα έχει τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα.

Αποδόσεις ασιατικών

Μια αγορά που γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια είναι αυτή των ασιατικών χάντικαπ με βασικότερες κατηγορίες το χάντικαπ νίκης και το χάντικαπ γκολ. Αρκετές είναι πλέον οι στοιχηματικές που έχουν ενσωματώσει στο μενού τους την εν λόγω αγορά. Μία όμως είναι αυτή που προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα με ασιατικά χάντικαπ: η Bet365. Η γνωστή και ως «πράσινη» διαθέτει τα περισσότερα lines τόσο στο ασιατικό χάντικαπ νίκης όσο και στο ασιατικό χάντικαπ γκολ.

Με τον τρόπο αυτό κάνει ελκυστική τη συγκεκριμένη αγορά για όλους τους παίκτες, είτε επιθυμούν να παίξουν πιο συντηρητικά είτε να ρισκάρουν περισσότερο. Από εκεί και πέρα, με αισθητά μικρότερο αριθμό επιλογών αλλά με ελκυστικές αποδόσεις συναντάμε τη Netbet που προσφέρει σε σταθερή βάση ασιατικά χάντικαπ και γκολ.

    Εκτός από το μεγάλο εύρος επιλογών, η Bet365 προσφέρει και τις καλύτερες «ασιατικές αποδόσεις», συνυπολογιζόμενης πάντα της γκανιότας.  

Αποδόσεις σε στοίχημα νίκης (1X2)

To στοίχημα που αφορά τον τελικό νικητή μιας αναμέτρησης ήταν πάντα μία από τις βασικότερες αγορές που επιλέγεται κατά κόρον. Τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα νίκης προσφέρει η Stoiximan. Δεν είναι μόνο τα σε σταθερή βάση μικρά ποσοστά γκανιότας (0%-3%) που τον φέρνουν στην πρώτη θέση, αλλά και η καθημερινή προσφορά αγώνων με γκανιότα 0%. Έχοντας τονίσει τη σημασία της γκανιότας στο στοίχημα, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε και τις υπόλοιπες στοιχηματικές που βάσει της έρευνας μας διαπιστώθηκε πως προσφέρουν καθημερινά επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα. Ο λόγος για τη Novibet.

    Η Stoiximan προσφέρει αποδόσεις με 0% γκανιότα σε αρκετά αθλητικά γεγονότα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κλπ)  

Αποδόσεις σε over/under

Μια επίσης βασική αγορά που παίρνει καθημερινά πολλά και υψηλά πονταρίσματα είναι αυτή του over/under. Η στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά over/under είναι η Bet365 που καταφέρνει να κυριαρχήσει. Στο πεδίο αυτό αξίζει να αναφερθεί και η Bet365 ως προς την εξής ιδιαιτερότητα: Με δεδομένο πως στον πίνακα των ασιατικών over/under υπάρχουν 14 διαφορετικές επιλογές, συναντάμε και το βασικό line των over και under 2.5 γκολ. Εδώ οι αποδόσεις είναι ακόμη πιο ενισχυμένες από ότι στο πεδίο των γκολ.

    Αν είστε λάτρης των Under, τότε στην Interwetten θα συναντήσετε τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!  
cta_box_bg
Interwetten.gr, αξιόπιστη και ασφαλής! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις σε goal goal/no goal

Επιστρέφουμε στην Stoiximan που προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα goal/no goal, μια αγορά που επίσης προτιμάται σε μεγάλο βαθμό. Τα γνωστά πλέον χαμηλά ποσοστά γκανιότας της Stoiximan βρίσκουν εφαρμογή και σε αυτή την αγορά, καθιστώντας τις αποδόσεις τις πιο ελκυστικές της αγοράς. Από εκεί και πέρα Novibet και Netbet παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την πρώτη να αναδεικνύεται περισσότερο συμφέρουσα λόγω των χαμηλότερων ποσοστών γκανιότας (0% έως 3% έναντι 6.01% της Netbet).

    Αξίζει να αναφερθεί πως τα συνδυαστικά στοιχήματα του goal/no goal με το over/under αποτελούν ένα εξίσου δυνατό χαρτί της Stoiximan, με τη συνολική απόδοση στους περισσότερους από τους εφικτούς συνδυασμούς να είναι η καλύτερη της αγοράς.  

Αποδόσεις σε σύνολο γκολ

Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως εναλλακτική αγορά αλλά η αλήθεια είναι πως βρίσκεται πολύ συχνά στα δελτία μιας μεγάλης μερίδας παικτών. Σίγουρα λοιπόν θα έχετε αναρωτηθεί ποια πλατφόρμα έχει τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα «εύρος γκολ». Η έρευνα της ομάδας του Bet-hoven επεκτάθηκε λοιπόν και σε αυτή την αγορά και συγκρίνοντας τις αποδόσεις όλων των ιστοσελίδων κρίναμε πως οι πλέον συμφέρουσες είναι αυτές που προσφέρονται από την Stoiximan

    Στην Stoiximan, δεν είναι μόνο οι βασικές επιλογές των 0-1 γκολ / 2-3 γκολ / 4+ γκολ, αλλά και τα επιμέρους σύνολα γκολ (πχ 2-4 και 3-5) που προσφέρονται και στα οποία έχει επίσης προσαρμοστεί το χαμηλό ποσοστό γκανιότας.  

➤ Ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα στοιχήματος σε αποδόσεις;

Έχοντας κατανείμει τον τίτλο της καλύτερης στοιχηματικής σε αποδόσεις ανά κατηγορία, ήρθε η ώρα να βγάλουμε και το τελικό πόρισμα. Βάσει όσων αναλύθηκαν παραπάνω, δε χωράει αμφιβολία πως αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η 🏆 Stoiximan 🏆 αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα στοιχήματος σε αποδόσεις. Συγκεκριμένα η Stoiximan…

 

➧ Κατέχει δίκαια περίοπτη θέση σε όλες τις υπό εξέταση αγορές καθώς τα χαμηλά ποσοστά γκανιότας αυξάνουν τις πιθανότητες κέρδους για τους παίκτες. 

Παράλληλα, η καθημερινή προσφορά αγώνων με 0% γκανιότα ερμηνεύεται πως η Stoiximan λειτουργεί στις περιπτώσεις αυτές χωρίς να έχει εξασφαλισμένο κέρδος, κάτι που πιστώνεται στα πλεονεκτήματα των παικτών για ακόμη μία φορά.

   


Π
λην της Stoiximan και βάσει της συνολικής έρευνας που διεξήγαμε, τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα συναντάμε και στις παρακάτω στοιχηματικές:

Στοιχηματική Περιγραφή Αξιολόγηση
Novibet Δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το Top 5 των πλατφόρμων με τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα. Ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από την καθημερινή προσφορά επιλεγμένων αγώνων με 0% γκανιότα όπου οι παίκτες μπορούν να φτάσουν στο κέρδος έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος τους. Review
Bet365 Από τις καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος συναντάμε παραδοσιακά πλέον και στην Bet365 όπου οι λάτρεις των ασιατικών χάντικαπ έχουν πλέον μια ευρεία γκάμα επιλογών για να κάνουν παιχνίδι. Review
Betsson Το Top 5 κλείνει με την Betsson, μια εταιρία που μπήκε δυναμικά στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σταθερά σε πολλές στοιχηματικές αγορές, κυρίως λόγω των ελκυστικών αποδόσεων που προσφέρει. Review

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Βαθμ. Χρηστών
7.7/10
(504 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(339 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.2/10
Βαθμολόγησε
(417 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.3/10
Βαθμολόγησε
(375 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.3/10
Βαθμολόγησε
(173 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
6.6/10
Βαθμολόγησε
(178 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.8/10
Βαθμολόγησε
(451 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(273 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
4.8/10
(153 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμ. Χρηστών
7.5/10
Βαθμολόγησε
(261 Ψήφοι)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι