ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ* ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

  • Εγγραφή με promo code «CosmoteTV»
  • Κατάθεση
  • Δικό σου ένα μηνιαίο Sports Pack!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-
Προγνωστικά Το DNB της ημέρας

Το DNB της ημέρας

-

Blogger: Άλκης Τσαβδαράς

Άλκης Τσαβδαράς
Bets
259
Open
0
Won
131
Lost
123
Push
5
Stakes
4040
+ / -
114.15
Yield
2.83%

Σε χαμηλούς ρυθμούς η Ίντερ

Σε χαμηλούς ρυθμούς η Ίντερ

ΙΝΤΕΡ – ΛΕΤΣΕ

Δυσκοίλια μας φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια η Ίντερ, η οποία δεν έχει φροντίσει να φανεί πειστική μετά το ματς με την Τότεναμ. Την πετύχαμε την περασμένη εβδομάδα με την Μπολόνια και δεν έβγαλε μάτια. Ίσα-ίσα που… έβγαλε τα μάτια της, μιας και γνώρισε την ήττα (0-1) και παρέμεινε η χαοτική διαφορά από τη Νάπολι. Ακόμα και να κερδίσει απόψε, με την ήττα της Νάπολι την Παρασκευή να την ευνοεί, θα είναι στο -15 από την κορυφή. Χάος…

Η Ίντερ θα συμμαζέψει τα κομμάτια της και θα πρέπει να πιέσει τη Λέτσε. Το θέμα γκολ η αλήθεια είναι, έχει γίνει πολύ πιο δύσκολο για τους «νερατζούρι», η ροή στο ματς είναι πιο αργή και οι φάσεις λιγότερες. Περίεργο βέβαια για μία ομάδα που μας έχει συνηθίσει σε σκορ και θέαμα.

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Από την άλλη, η Λέτσε είναι ούτως ή άλλως ομάδα που παίζει φουλ άμυνα με τους «μεγάλους», συνήθως με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Κάπως έτσι περιμένουμε να είναι και στο αποψινό παιχνίδι, με την άμυνα να έχει τον πρώτο λόγο. Από ένα σημείο και μετέπειτα βέβαια τα πράγματα είναι δύσκολα και σπάνια κρατά το… μηδέν. Η Ίντερ μας έχει «γεμίσει» με Under 2,5 στα τελευταία ματς, η Λέτσε κινείται επί το πλείστον στο 2-3 γκολ.

Πρέπει να αντιδράσει η Ίντερ και να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά θα το κάνει με ισχνό σκορ.

ΟΦΗ – ΑΕΚ

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ είναι πάντα επιθετική στα ματς της, περιμένουμε γκολ στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Ο Νταμπράουσκας δεν φοβάται τέτοια ματς, θα παίξει συνετά και με το δικό του στιλ ο ΟΦΗ, που εσχάτως ξέρει πως να σκοράρει με μεγαλύτερη άνεση. Η μπάλα θα είναι στην ΑΕΚ, αυτή θα πρέπει να οργανώσει, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να βγουν στην κόντρα, όπου είναι πολύ επικίνδυνοι. Η Ένωση προφανώς και έχει το ένα γκολ, δεν θέλει πολύ λοιπόν να ξεφύγει το σκορ.

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι