ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προσφορά* για νέα μέλη!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Άλκης Τσαβδαράς

Άλκης Τσαβδαράς
Bets
321
Open
0
Won
155
Lost
160
Push
6
Stakes
5223
+ / -
-144.25
Yield
-2.76%

Τα μακροχρόνια του Μουντιάλ, μέρος 1ο…

Τα μακροχρόνια του Μουντιάλ, μέρος 1ο…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ – ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ

Καιρός είναι να μπούμε και στα «χωράφια» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αμφίρροπα πράγματα σχετικά με την κατάκτηση του τροπαίου. Αρκετές ομάδες παλεύουν για το ζητούμενο, αλλά έχουν δρόμο μπροστά τους.

ΠΡΩΤΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Οι απουσίες της Γαλλίας έχουν γίνει πλέον αρκετές, αλλά το ρόστερ φυσικά ξεχειλίζει από ποιότητα. Εντούτοις η Δανία, που είναι επίσης στον 3ο όμιλο, έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει σύνολο που κοντράρει τους μεγάλους. Δυνατό ρόστερ, καλός κόουτς, εμπειρία στις μεγάλες διοργανώσεις. Πρέπει να πάρει πρωτιά στον όμιλο, αλλιώς κινδυνεύει στην επόμενη φάση να πέσει αμέσως με την Αργεντινή. Και εκεί δυσκολεύει το πράγμα. Άρα θα προσπαθήσει να κυνηγήσει την πρωτιά του ομίλου. Οι άλλες ομάδες, Αυστραλία και Τυνησία λογικά θα ξεπεραστούν ως εμπόδια.

Πιστεύουμε στη Δανία. Μπορεί να «χτυπήσει» τους μεγάλους του τουρνουά και να προχωρήσει με τη σειρά του, ώστε να φτάσει μακριά. Στον 3ο θα τιμήσουμε τους Δανούς ως αφεντικό του ομίλου.

Το παιχνίδι σου καλύτερο! Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Και για να έχουμε κάτι από το σημερινό πρόγραμμα. Διεθνές φιλικό ματς. Λουξεμβούργο – Ουγγαρία. Η Ελλάδα θα παίξει με την Ουγγαρία σε λίγες ημέρες το δεύτερο φιλικό ματς της. Δεν έχουν κληθεί άπαντες από τον Μάρκο Ρόσι. Είναι και περίοδος ιδανική για δοκιμές απ’ όλες τις πλευρές. Το Λουξεμβούργο αντιθέτως έχει σχεδόν πλήρη αποστολή και έδειξε έντονα σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα. Είναι ομάδα έτοιμη να κοντράρει και τους δυνατούς αντιπάλους της. Λόγω δοκιμών από τη μία και συνοχής  από πλευράς γηπεδούχων, θα τιμήσουμε το G/G.  

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι