ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
207
Open
1
Won
91
Lost
89
Push
21
Stakes
1901
+ / -
32.48
Yield
1.71%

Θα κυνηγήσει το τρόπαιο

Θα κυνηγήσει το τρόπαιο

Καλησπέρα σε όλους! Άργησε να ανέβει η σημερινή στήλη. Το αποψινό πρόγραμμα μπορεί να είναι γεμάτο στην Ασία, αλλά οι αποδόσεις είναι «πετσοκομμένες» και τουλάχιστον pre game δεν παίζονται ούτε στη… φυλακή. Θα πάω στον προημιτελικό του Κυπέλλου στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα να αντιμετωπίζει την Αλ Σαχανίγια.

Η χρονιά στο πρωτάθλημα δεν είναι απογοητευτική για την Αλ Γκαράφα και το επικρατέστερο σενάριο είναι να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρει χημεία μετά το άσχημο ξεκίνημα του και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι στοχεύει στο τρόπαιο. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο ηγέτης Μπραχίμι και ο έμπειρος επιθετικός Μπελφοντίλ.

Η Αλ Σαχανίγια αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία και έφτασε τις πέντε σερί νίκες. Την παρακολούθησα στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Αλ Ουάκρα και στάθηκε εξαιρετικά παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι. Νομίζω όμως ότι έχει «ταβάνι» και θα κοιτάξει περισσότερο να επικεντρωθεί στην προσπάθεια για άνοδο.

Ο παράγοντας έδρα δεν παίζει ρόλο με τα γήπεδα να είναι σχεδόν άδεια. Εκτιμώ ότι θα κοιτάξει να «καθαρίσει» η Αλ Γκαράφα στην κανονική διάρκεια και να μην πάει την πρόκριση στα πέναλτι. Για να γίνει υποφερτή η απόδοση θα ποντάρω στο διπλό στο -1 ασιατικό χάντικαπ.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι