«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
227
Open
0
Won
97
Lost
104
Push
21
Stakes
2120
+ / -
-34.21
Yield
-1.61%

Εμπιστοσύνη σε Ιβάν

Εμπιστοσύνη σε Ιβάν

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet – Hoven.net. Θετικά έκλεισε η προηγούμενη βδομάδα με τους Ιρακινούς να επικρατούν και να γράφουν ιστορία.

Το πρόγραμμα αυτές τις μέρες δείχνει ιδανικά στην Ασία και σήμερα η Αλ Νασρ Ντουμπάι μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι δεν βλέπω τον τρόπο που θα μείνει στην κατηγορία η Έμιρεϊτς. Είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες μαζί με την Ντίμπα. Μετά από 7 αγωνιστικές έχει απολογισμό μόλις μία νίκη (1-1-5) και δέχεται πάνω από δύο γκολ μ.ο. ανά παιχνίδι. Η φιλοξενούμενη Αλ Νασρ δεν κέρδισε την Ουάχντα μένοντας στο 2-2 και έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να καλύψει τη διαφορά μετά το άσχημο ξεκίνημα. Οι Νεγρέδο, Καμπάιγ και Μαρκίνιος φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό και το διπλό στο 1.85 μου κάνει και θα το κρατήσω. Εξάλλου, σε αυτό το πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο ο παράγοντας έδρα.

Κλείνοντας, θα ποντάρω και στον αυριανό άσο της Αλ Ιτιχάντ Τζέντα από τη Σαουδική Αραβία, κόντρα στην Αλ Ραέντ. Αν δεν είχε ξεκινήσει τόσο άσχημα δεν θα πλήρωνε πάνω από 1.40-1.50 η νίκη της. Έδειξε σημάδια ζωής την προηγούμενη βδομάδα παρά την ήττα στο ντέρμπι από τη Χιλάλ και ο Μπίλιτς είναι καλός προπονητής και θα βρει τρόπο για να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του. Η φιλοξενούμενη θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία, δεν τρομάζει και αναμένω μεγάλη πτώση μέχρι την έναρξη του αγώνα από αυτό το 1.95.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι