ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκπλήξεις* στη Stoiximan συνεχίζονται!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «200FS»
  • ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 200 ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

-
Ειδικά Στοιχήματα Ταμείο με τα ειδικά

Ταμείο με τα ειδικά

-
Προγνωστικά Το goal - goal σήμερα

Το goal - goal σήμερα

-

Blogger: Δημήτρης Σιώρης

Δημήτρης Σιώρης
Bets
6
Open
0
Won
2
Lost
2
Push
1
Stakes
51
+ / -
-5.12
Yield
-10.04%

Μονόδρομος η πρόκριση για Αλ Ιτιχάντ

Μονόδρομος η πρόκριση για Αλ Ιτιχάντ

Καλησπέρα σε όλους! Οι Μάρινερς παρότι ήταν καλύτεροι ισοφαρίστηκαν στο 88’ και όπως φαίνεται θα μείνουν εκτός. Δεν έχει κάτι άλλο το σημερινό πρόγραμμα στην Ασία πέρα από το Τσάμπιονς Λιγκ και θα πάω στον αγώνα Αλ ΙτιχάντΝάβμπαχορ.

Η διοργάνωση αποτελεί τη μοναδική διέξοδο διάκρισης για την Αλ Ιτιχάντ. Έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στο Ουζμπεκιστάν αποσπώντας εύκολα την ισοπαλία 0-0 και καλείται να κάνει τα απλά σήμερα. Τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχώς μειώνονται για τον Μαρτσέλο Γκαγιάρδο και δείχνει βελτιωμένη μετά τη διακοπή.

Η Νάβμπαχορ αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση. Έχει αφήσει θετικά δείγματα και μετράει μόνο μία ήττα και αυτή από την Αλ Χιλάλ. Στην πρεμιέρα είχε κάνει την υπέρβαση αποσπώντας την ισοπαλία 1-1 στο μεταξύ τους ματς. Στα αρνητικά ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν.

Θεωρώ ότι θα κάνει το καθήκον της η Αλ Ιτιχάντ και θα πάρει την πρόκριση. Περιμένω από τη Νάβμπαχορ να παίξει με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα της και να μην πάρει μεγάλα ρίσκα. Ο άσος στο 1.44 είναι «τίμιος» και θα τον συνδυάσω με το Under 4,5.

Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Οι προτάσεις του Δημήτρη Σιώρη στο mail σου

Παίξε Νόμιμα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι στήλες μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.

search-icon Tipsters gift Προσφορες* graph Τζιροι