Καλημέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα έχω ξεχωρίσει εδώ και αρκετές μέρες τον τελικό του Κυπέλλου στη Σαουδική Αραβία. Στην ουδέτερη Τζέντα η Αλ Χιλάλ θα αντιμετωπίσει την Αλ Φέιχα.
Για την Αλ Φέιχα η συμμετοχή της για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου αποτελεί υπέρβαση. Στα ημιτελικά άφησε εκτός την πανίσχυρη φέτος Αλ Ιτιχάντ, αλλά η νίκη 1-0 ήταν πλασματική. Παράλληλα υπάρχουν και κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Για την Αλ Χιλάλ το τρόπαιο αποτελεί μονόδρομο μετά τον θεωρητικά χαμένο τίτλο από την Αλ Ιτιχάντ. Δεν έχει θέλξει με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα και έχει να διαχειριστεί οχτώ απουσίες. Υπάρχει όμως βάθος στο ρόστερ για να καλυφθούν τα κενά και εκτιμώ ότι αρκεί η παρουσία των Ματέους Περέιρα, Ιγκάλο και Μαρέγκα.