Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος

Καλησπέρα σε όλους! Οι επιλογές από τα προημιτελικά του Κυπέλλου στην Κορέα αποδείχθηκαν κάκιστες. Τουλάχιστον πέρασε το early bet της Ουράβα με τον άσο να φτάνει στο 1.52 από το 2.00 που προτάθηκε. Θα κάνω το τελευταίο μου ποντάρισμα για τον Ιούνιο και θα πάω στον αυριανό αγώνα Σάντονγκ – Γιατάι.
Η Σάντονγκ ξεκίνησε τραγικά το φετινό πρωτάθλημα επηρεασμένη από τα πολλά προβλήματα που είχε. Αρκετοί παίκτες ήταν μπλεγμένοι σε «στημένα» παιχνίδια και μαζί τους ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Χάο Γουέι. Στη θέση του ήρθε ο Νοτιοκορεάτης Τσόι Κάνγκ – Χι που αποτελεί ίσως τον κορυφαίο τεχνικό της Ασίας. Είχε τον χρόνο να δουλέψει στη διακοπή και τρέχει σερί 4-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις από την στιγμή που ανέλαβε.
Η Γιατάι τα πηγαίνει περίφημα φέτος παρότι δεν υπήρχαν βλέψεις για κάτι παραπάνω από τον τερματισμό στη μέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται στην 5η θέση και το μεγαλύτερο μερίδιο πιστώνεται στον Λεονάρντο, ο οποίος έχει πετύχει τα 10 από τα 23 γκολ της και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Αύριο δεν θα είναι διαθέσιμος και εναλλακτικές επιλογές για να καλυφθεί το κενό του δεν υπάρχουν.
Ο άσος άνοιξε στο 1.33 και έχει φτάσει στο «τίμιο» 1.50. Δεν αποκλείεται να ανέβει λίγο περισσότερο, καθώς ο Book δεν έχει ενημέρωση ότι θα λείψει ο Λεονάρντο και τον προσφέρει στις αγορές του αγώνα. Η παρουσία του Τσόι στον πάγκο της Σάντονγκ αποτελεί «εγγύηση» και θα πάω με το -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.