Καλησπέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα είχα ξεχωρίσει αρχικά τη νίκη Αλ Ουάχντα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το διπλό όμως έπεσε στο 1.80 από το αρχικό 2.40 και είναι αποτρεπτικό. Θα πάω στη Σαουδική Αραβία και στον αγώνα Αλ Χαλέτζ – Αλ Ιτιχάντ.
Η Αλ Ιτιχάντ έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου την προηγούμενη αγωνιστική μένοντας στο 0-0 με την Αλ Ραέντ. Η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα και σήμερα είναι υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση. Έχει τις σημαντικές επιστροφές του πρώτου σκόρερ Χαμντάλαχ και του ηγετικού στόπερ Χεγκάζι.
Η νεοφώτιστη Αλ Χαλέτζ είναι σε ανοδική πορεία μετά το άσχημο ξεκίνημα. Οι καλές μεταγραφές που έκανε για τα δεδομένα της έχουν αρχίσει να αποδίδουν και εκτιμώ ότι δεν θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Προέρχεται από την ήττα 2-0 στο «εξάποντο» με την Αλ Ανταλάχ. Ο πολύτιμος αμυντικός Πέδρο Αμαράλ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.