Πολύ καλημέρα σε όλους! Τα early bet εξακολουθούν να μην περνάνε. Ο άσος της Αλ Νασρ χθες γύρισε σε καθαρό φαβορί, είχε τετραπλάσιες τελικές εντός και εκτός εστίας από τη Χιλάλ, αλλά μόλις μετά βίας έσωσε την ισοπαλία 2-2. Το ματς της Γκουοάν με τη Σανγκάη δεν έγινε ποτέ και το διπλό που είχε «γκρεμιστεί» στο 1.40 πήγε στράφι. Τουλάχιστον έκανε τα αυτονόητα η Γκουανγκζού Σίτι.
Θα μείνω στην Κίνα και θα πάω στον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 14:00 με τη Γουχάν Θρι Τάουνς να υποδέχεται τη Ζετζιάνγκ στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας της. Η Σάντονγκ πήρε τη νίκη στα «χαρτιά» μετά την απόσυρση της Τιαντζίν. Η διαφορά από την κορυφή πήγε στο -3 για τους γηπεδούχους, όμως εξακολουθούν να ορίζουν οι ίδιοι τη «μοίρα» της.
Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η τιμωρία με μία αγωνιστική του «κανονιέρη» Μαρκάο επειδή κλότσησε μία πινακίδα μετά τη λήξη του προηγούμενου αγώνα. Η διοίκηση με ανακοίνωση επιτέθηκε στην Ομοσπονδία κάνοντας λόγο για κατεστημένο. Σήμερα ανακοίνωσε ελεύθερη είσοδο σε μία προσπάθεια να γεμίσει το γήπεδο.
Η Ζετζιάνγκ διανύει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Είναι σοβαρή ανασταλτικά και ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώ ότι ακόμη και σε περίπτωση ήττας θα καταφέρει να πάρει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την έτερη Γουχάν. Σήμερα θα παίξει για τον βαθμό. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν διαδοχικά θετικά κρούσματα του ιού. Δεν υπολογίζονται αρκετοί βασικοί παίκτες με σημαντικότερους τον στόπερ Ποσινιόλο και τον ηγετικό χαφ Αντριγιάσεβιτς.