Καλημέρα σε όλους! Το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι δύσκολο λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά και των λιγοστών πρωταθλημάτων στην Ασία που βρίσκονται σε εξέλιξη. Θα πάω στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και στον αγώνα Μπουρούντι – Ναμίμπια που θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Τανζανία.
Το Μπουρούντι αν δεν είχε ισοφαρίσει 1-1 στην εκπνοή τη σημερινή του αντίπαλο θα είχε τεθεί ήδη εκτός μάχης της πρόκρισης. Χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ελπίζει, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Καμερούν. Ρεαλιστικά εκτιμώ ότι δεν θα βρεθεί στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Θεωρώ ότι είναι σημαντικές οι απουσίες του μεσοεπιθετικού Αμίσι και του εξτρέμ Ντιμπαζοκίνζα που έμειναν εκτός αποστολής.
Η Ναμίμπια τα πήγε περίφημα στα δύο παιχνίδια με το Καμερούν. Αρχικά απέσπασε την ισοπαλία 1-1 και στη συνέχεια κέρδισε 2-1. Έφτασε τους πέντε βαθμούς και αρκεί να μην χάσει σήμερα για τσεκάρει το «εισιτήριο». Οι περισσότεροι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν αρκετοί λεγεωνάριοι που κάνουν τη διαφορά για το επίπεδο της.